Quantcast
Radio1_v_zivo


Moški v teh TREH znamenjih največkrat končajo razmerje!
Horoskop | 5. 3. 2018 12:17
''Včasih moramo imeti jeklene živce,'' pravijo ženske
Ključne besede:     horoskop    znamenja    razhod    pobeg    astrologija    konec
On se ne bo spreminjal ... raje konča razmerje

So moški, ki so se pripravljeni za ljubezen spremeniti, sklepati kompromise in najti neko ravnovesje s partnerko, da bi razmerje kar se da dobro funkcioniralo. Kaj pa, če obstajajo tudi tisti, ki tega enostavno ne bodo počeli? Tukaj se na tapeti znajdejo moški, v teh treh znamenjih. 

Če bodo začutili, da jih ženska ne podpira in jih kakorkoli spravlja v nervozo, bodo hitro končali razmerje ter odšli čisto svojo pot. 


1. BIK

Večina moških, ki so rojeni v tem znamenju, se bo raje odločila za uspešno kariero, kot pa za stabilno družinsko življenje. Seveda ne gre vseh metati v isti koš, a so izjeme, ki potrjujejo pravilo. To je namreč moški, ki v vezi potrebuje veliko miru, čustvene varnosti in občutka, da ga njegova partnerka 100% podpira v tem, kar dela. Če bo začutil, da mu ona ne nudi tega, kar od nje želi, bo odpeketal stran.  

Ženske, ki so v razmerju s tem partnerjem, pa rade velikokrat potarnajo, da pogrešajo toplino in ljubezen, saj je vajen delati pozno v noč. Njegova družina bo sicer vedno materialno priskrbljena, a med njimi ne bo prave povezanosti. Če se bo partnerka nenehno pritoževala in ga nečesa obtoževala, bo hitro potegnil konec in razmerje prebolel z delom. 


2. DEVICA

Moški rojeni v znamenju device so precej ljubosumni in nesigurni. Na začetku razmerja to skrivajo, a čez čas hitro pokažejo svoj pravi obraz. Njihova nizka samozavest jih včasih privede do tega, da s partnerko manipulirajo, v razmerju pa si želijo imeti vse pod kontrolo. Šele, ko začuti, da mu ljubljena oseba vrača ljubezen, postane umirjen ... do takrat, pa ga muči nešteto vprašanj. 

Če bo njegova partnerka veliko stvari pred njim skrivala, pozno hodila domov in povrhu vsega še premalo časa posvečala njemu, ne bo dolgo tiho. Postavil ji bo ultimat in če ne bo šlo drugače, razmerje tudi končal. 


3. RAK

Rak želi, da ima v večini stvari prav in da mu partnerka predano sledi v njegovem razmišljanju ali bolje rečeno, da se z njim strinja v večini stvareh. Velikokrat gre za osebo, ki je nepredvidljiva in zna presenetiti. Raki imajo radi družinsko življenje, a na način, ki so si ga zamislili oni. Njegove zahteve in želje so včasih preprosto prezahtevne ter partnerko začnejo odbijati.

Če bo rak začutil, da mu njegova partnerka ne stoji ob strani, ji je odveč vse, česar se loti ali predlaga, bo kmalu odšel drugam -  v objem tiste, ki ga bo pri tem podpirala.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del