Quantcast
Radio1_v_zivo


V Kranju pestre zimske počitnice
| 14. 2. 2018 10:51
V Kranju bo v času zimskih počitnic, med 19. in 25. februarjem 2018, omogočenih veliko različnih aktivnosti za otroke.
Ključne besede:     Kranj    zimske počitnice    otroci    aktivnosti
Juhuhu, počitnice! :)

Kot vsako leto v Ledeni dvorani omogočajo počitniško drsanje, in sicer od ponedeljka do petka ter v nedeljo od 10. do 12. ure, v soboto pa od 16.30 do 18.00.
Za tiste, ki se želite spoznati z borilnimi veščinami, Akademija gibanja in veščin Kranj vsak dan od ponedeljka do četrtka (19. do 22. februar 2018) omogoča različne brezplačne vadbe za otroke vseh starosti, tako v dopoldanskih kot v popoldanskih urah. Izvajale se bodo vadbe po njihovem stalnem urniku, otroci pa se bodo lahko spoznavali tudi z različnimi športnimi rekviziti in se zabavali ob športnih igrah. Več na http://www.andogymkranj.si.
Za vse, ki komaj čakate poletne počitnice in morje, lažje čakanje ponuja Zavod za šport že za zimske počitnice (med 19. in 23. februarjem 2018), vsak dan od ponedeljka do petka med 11. in 13. uro s Počitniškim čofotanjem na pokritem otroškem bazenu. V okviru dogodka bodo organizirane štafetne igre, vaterpolo, vodna košarka, hoja po vrvi in drugi vodni športi. Dogodek je plačljiv, več si lahko preberete nahttp://www.zsport-kranj.si/.
Plavanje in druge vodne aktivnosti pa na počitniško sredo (21. februar 2018) ponuja tudi Dnevni center za mlade in družine Škrlovec, ki vas med drugim pelje na športni dan v Vodno mesto Atlantis. Poleg tega vas v ponedeljek (19. februar 2018) peljejo na športni dan v Trampolinski park WOOP in v torek (20. februar 2018) na športni dan na Jezerskem oz. v primeru zelo slabega vremena na drsanje v Ledeni dvorani. Četrtek (22. februar 2018) bo namenjen borilnim veščinam, v petek (23. februar 2018) pa bo prevladalo kulinarično vzdušje, ko bo v Škrlovcu organizirana kuharska delavnica. Prijave in podrobnejše informacije si lahko pogledate na http://skrlovec.weebly.com/.
Kulinarično obarvan bo tudi Medgeneracijski center Kranj v ponedeljek dopoldan (19. februar 2018) s kuharsko delavnico, kjer poleg tega vsak dan od ponedeljka do petka (19. do 23. februar 2018) tako dopoldne kot popoldne pripravljajo raznovrstne brezplačne delavnice za otroke od 6. do 12. leta starosti. Otroci se lahko udeležite delavnice recikliranja, delavnice borilnih veščin, preizkusite v ročnih spretnostih ali se družite ob družabnih igrah. Več podrobnosti na https://www.facebook.com/MCKranj/.
Za vse otroke, ki uživate v družabnih igrah, bodo poskrbeli tudi v Mestni knjižnici Kranj. Vsako dopoldne od ponedeljka do četrtka (19. do 22. februar 2018) bo organizirano druženje ob družabnih igrah, vse dni med počitnicami pa pripravljajo tudi druge aktivnosti, kot so igranje z lesenimi igračami, pravljična joga za najmlajše, računalniška šola za otroke od 1. razreda dalje, kjer si lahko ustvarijo svojo risanko, in še mnogo drugih. Podrobnejši program si lahko preberete na https://www.modripes.si/.
Za tiste s spretnimi prsti Javni sklad za kulturne dejavnosti vsak dan v popoldanskih urah v Otroškem stolpu Pungert omogoča raznovrstne delavnice ročnih spretnosti, vse od maketarstva do kvačkanja, omogočajo pa tudi spoznavanje z glasbo v okviru Glasbenih igrarij. Podroben opis delavnic najdete nahttp://www.ckd.si/Otroski_Stolp_Pungert.
Kranjski taborniki vabijo, da se jim pridružite na njihovih akcijah, ki jih prirejajo Kokrški rod, Rod stražnih ognjev, rod Stane Žagar ml. in Rod zelenega Jošta, vabijo pa tudi na Zimovanje 2018 oziroma na Taborniško olimpijado, ki bo trajala od 17. do 20. februarja s tematiko Z naravo k boljšemu človeku. Olimpijada je plačljiva, več informacij pa lahko pridobite na strazni.ognji@gmail.com.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del