Quantcast
Radio1_v_zivo


NEVERJETNO: Ko boš videl, zakaj je ta moški pristal v ZAPORU, se boš KROHOTAL do solz!
LOL | 10. 1. 2018 4:04
Policisti so bili sprva ogorčeni!
Ključne besede:     policija    alkohol    žalostno    neverjetno    smeh    nevarnost    ogrožanje
Ta zapornik je pošteno nasmejal policiste!

Še ena neverjetno smešna zgodba, ki prihaja s Floride. Moški po imenu Michael je poklical policijo na novoletni večer in povedal precej zanimivo zgodbo. Tako kot pri vsakem klicu na center za nujne primere so tudi tokrat skušali pridobiti čimveč informacij, zato so klicatelja povprašali, kje se nahaja. Odgovoril je, da ne ve, ker je preveč pijan. Sogovornik na centru za nujne primere je ostal zbran in se odločil nadaljevati pogovor. Takrat so stvari postale še bolj čudne.


Operater: »Kaj točno se dogaja?«
Voznik: »Hm, povedal bi, da sem vozil pijan!«
Operater: »Ste pijani v tem trenutku?«
Voznik: »Ja, že vso noč!« (smeh)


Seveda so želeli policisti vse informacije, zato je operater vprašal, kaj je počel, če je že vozil pijan.

Voznik: »Ne ve, vozil sem se naokoli, pravzaprav sem si želeli, da bi me ustavili!«

Kasneje je med pogovorom voznik začutil potrebo, da operaterju izda še nekaj: »Vozim se po napačni strani ceste!«

Operater se je nato začel truditi in prepričeval voznika, naj ustavi na strani, da ga bodo lahko policisti ujeli in aretirali. Operater je tudi izsledil lokacijo voznika in jo predal policiji. Voznik pa je rekel, da se ne bo ustavil, ker je nekoliko lačen in gre nekam iskat nekaj za pojest. Povedal je še, da bo tam počakal na policiste. A kljub temu je operaterju uspelo prepričati voznika, da ustavi. On pa mu je rekel: »Poglej, dobro! Parkiral bom kar na sredi ceste.« Operater ga je nato komaj prepričal, da je parkiral na strani. Po nekaj minutah je operater že zaslišal policijske sirene in voznik se je kmalu vljudno poslovil: »Oprosti, sedaj bova morala pa zaključiti, saj so prišli policisti in moram govoriti z njimi!«V posnetku lahko slišiš pogovor, s katerim je policija še dodatno želela opozoriti na nevarnost vožnje pod vplivom alkohola ter na delo, ki ga opravljajo!


Policisti so kasneje ugotovili, da gospod tistega dneva ni le spil nekaj piv, vzel je tudi neke tablete za psiho, priznal pa je, da pretekle dni skoraj ni spal.
Ob tem so policisti opozorili, kako nevarna je vožnja pod vplivom alkohola ali drugih substanc, običajno pa so žrtve teh neodgovornih ljudi nedolžni, ki se slučajno znajdejo na napačnem mestu ob napačnem času. Na koncu uradne opozorilne objave pa so dodali še: »Na srečo v tej nesreči ni bilo nobenega poškodovanega, zato si nismo morali pomagati in smo se do solz nasmejali!«