Quantcast
Radio1_v_zivo


Moški razkrili, kako je za njih videti IDEALNA ZVEZA! Rabijo teh 11 stvari!
Ljubezen in odnosi | 2. 1. 2018 12:34
To je idealen čas, da se lotiš številke 1 ... Takoj!
Ključne besede:     moški    razmerje    popolno    idealno    oboževanje
Pravijo, da so tudi ženski lasje tisti, ki jih spravljajo v dobro voljo

Kaj je sploh idealno razmerje? Pravijo, da pravega recepta za to ni, ampak gre predvsem za nekaj, kar ustvarita dva, ki se ljubita ter sta v tem srečna. 

Moški so našteli 11 stvari, ki jih potrebujejo, da lahko govorijo o idealnem razmerju: 


1. Darilce, brez posebnega razloga

Gre za poceni darilce, ki ne pomeni nič drugega kot to, da misliš nanj in ga želiš razveseliti. Čokolada, ki jo ima najraje ali to, da mu sama spečeš pico je nekaj, kar ga bo zagotovo razveselilo.


2. Mala pozornost, ki mu bo dala vedeti, da ga imaš rada

Kar tako ga zmasiraj ali pa ga odpelji nekam na kosilo, kjer še nista bila. Lahko ga presenetiš z nečim, o čemer sanja že dolgo, pa se tega še ni lotil. Običajno so moški tisti, ki presenečajo svoje drage, zato ne bo nič narobe, če se enkrat zgodi obratno - verjemi, da bo to cenil bolj, kot to, da si si kupila seksi perilo. 
3. Skupne športne aktivnosti

Moški obožujejo gledati športe po televiziji, je pa tudi veliko takih, ki se radi sproščajo v naravi. Če imajo zraven sebe tudi dekle, ki je del tega in se v tem z njo dopolnjujejo, jim to pomeni ogromno. Izleti v hribe, tenis, tek v naravi ali kolesarjenje je nekaj, kar vaju bo le še bolj zbližalo. Če nista za ekstremne športe, si lahko privoščita tudi kampiranje v naravi.


4. Gledanje filma in objemanje pod odejo

Zberita si film, ki ga še nista gledala, si pripravita nekaj dobrega za pod zob in se nato zavalita pod debelo odejo. Moški obožujejo, ko lahko lenarijo, gledajo nekaj sproščenega in objemajo osebo, ki jo imajo najraje - to je za njih popolno. 


5. Vonj tvojih las

Seveda pridejo dnevi, ko se ti ne da umiti glave, a vedi, da moški obožujejo ženske lase, sploh, če so sveže oprani in povrhu vsega še lepo dišijo. Ko se stisneš k njemu, bo to prva stvar, ki jo bo opazil - vonj tvojih las. 
6. Dan, ko nisi tečna in te nič ne spravi v slabo voljo

Vsi imamo kdaj tečne dneve, ženske pa so tiste, ki si jih včasih naredijo brez pravega razloga. Včasih jo v slabo voljo spravi že zlomljen noht ali to, da je v trgovini zmanjkalo njene najljubše čokolade. Za vse to krivi cel svet in posledično v slabo voljo spravlja tudi partnerja, ki pri tem nima nič. 


7. Ko gresta nekaj dobrega pojesti v restavracijo, ki jo imata najraje

Ljubezen gre skozi želodec, zato je prav, da si občasno privoščita nekaj dobrega za pojesti. Trudita se, da ne bi po nepotrebnem zapravljala denarja, saj imata poln hladilnik, a je prav, da gresta vsaj dvakrat na mesec v vajino najljubšo restavracijo. Privoščita si nekaj za želodec, dušo in uživajta.

8. Spontan seks

Če sta skupaj že nekaj časa, potem je spontanega seksa vse manj, saj imata en kup obveznosti, vajini dnevi pa so bolj kot ne, že kar načrtovani in točno vesta, kako bo peljal dan. Bodi ti tista in ga preseneti s seksom takrat, ko bo najmanj pričakoval. 9. Seksi sporočilca

Moški ne marajo dolgih sms sporočil, ki so videti, kot najbolj kompliciran roman. Oni obožujejo kratka in jedrnata sporočila, ki jim dajo vedeti, da misliš nanj. Nič ni narobe, če mu kdaj napišeš malce bolj perverzno sporočilo ter mu daš vedeti, da ga zvečer čaka ''akcija'' ;)


10. Da mu daš dihati

Če moški želi trenutek zase ali to, da gre s prijatelji na pivo, ne pomeni, da te nima rad ali si mu v življenju manj pomembna. Trenutke, ko smo sami potrebujemo vsi in prav je, da jih imamo. To, da mu daš dihati in lahko v razmerju še vedno počne stvari, ki jih je, preden sta se spoznala, mu pomeni le, da mu zaupaš ter ga imaš resnično rada.


11. Mu ne očitaš 

Je spil eno pivo preveč ali pa je pozabil v trgovino po kruh? Ne očitaj mu, saj ni konec sveta. Moški najbolj sovraži to, da mu ženska nenehno nekaj očita in mu potem o tem pridiga še cel dan. Tako kot ženske ne marajo očitkov, da so preveč zapravile za obleke, prav tako tega ne prenesejo moški. Če si bosta nenehno nekaj očitala, bo prišlo do skrivanja in laganja, kar pa lahko vodi v razpad zveze. 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del