Quantcast
Radio1_v_zivo


Mlada mamica se je slikala s 15-mesečnim sinom in doživela nekaj, česar si nihče ne upa niti pomisliti!
Žalostno | 17. 12. 2017 11:46
Usodni dan jo je zaznamoval in ji strl srce za celo življenje
Ključne besede:     tragedija    smrt    otrok    oče    nesreča    žalostno    avto
Destiny se je takole še zadnjič slikala s svojim 15-mesečnim sinom

To je resnična, a srceparajoča zgodba, ki si jo nihče na tem svetu ne želi izkusiti ali jo doživeti na lastni koži. Govori o mladem paru Destiny in njenem mož Corey-ju, ki sta bila par že od 15-ga leta starosti. V sedmih letih njunega skupnega življenja, se jima je rodil sin Parker in mlada družinica je končno začela živeti svoje sanje. Par je bil poln načrtov za prihodnost, začela pa sta kupovati tudi hišo. 


Corey, Destiny in mali Parker so bili srečna družinica

Bila sta nerazdružljiva in srečna, ob rojstvu otroka pa sta postala le še bolj povezana. Tistega usodnega dne, 20.9.2014 pa se je vse spremenilo ... za vedno.


Mali Parker je bil nasmejan 15-mesečni otrok

Destiny o tem dogodku ni mogla govoriti dolgo, a je nekaj časa nazaj končno zbrala moči in o tem tragičnem dnevu spregovorila na Facebooku:

Dan, ki mi je uničil življenje

Bil je čisto običajen dan. Moj mož Corey je vstal in odšel v službo, jaz pa sem s sinom Parkerjem ostala doma. Mož se je domov vrnil prej kot običajno, saj je sporočil super novico, da je v službi napredoval in začutila sem, da smo le še korak bližje, da ustvarimo skupno prihodnost. Želela sem si, da bi imeli hišo, kjer bi s Coreyjem vzgajala otroke. 


Destiny in sin Parker

Tistega usodnega dne, se je mala družinica odpravila na kopališče, kjer bi preživeli zabaven sproščen dan. Destiny si ni niti v svojih najhujših nočnih morah mislila, da bo ta nedolžna odločitev, kot je odhod na bazen spremenila njeno življenje za vedno.


Ženska, ki je povzročila nesrečo je umrla na kraju nesreče. Čez nekaj časa so izvedeli, da se je vračala s poroke in nihče od prisotnih ji ni preprečil, da ne bi stopila v avto ali ji ponudil prevoz

Tistega dne se je moje življenje končalo ...

Mož je vozil, jaz in sin Parker pa sva sedela na zadnjih sedežih. Vožnja je potekala čisto normalno, ko je iznenada počilo! Na drugi strani ceste je vozila pijana ženska, ki je bila zmotno prepričana, da je zmožna voziti. 

S tem, da je sedla za volan, ogrožala svoje življenje in posledično vsa življenja ljudi na cesti, je najbolj ostudno ter sebično dejanje, ki ga lahko naredi človek. Nesreča, ki jo je povzročila pa je zaznamovala za celo življenje mene, saj zradi tega nikoli več ne bom normalna. Zakaj? Ker je v nesreči izgubil življenje moj 15-mesečni sin, moža pa so odpeljali s helikopterjem v bolnišnico, kjer je umrl le dan kasneje. 


Grob, kjer sta pokopana Corey in Parker


Tistega dne sem skupaj z njima umrla tudi jaz ...