Quantcast
Radio1_v_zivo


KRIPTO VALUTE: Ne delajte za počitnice, naj počitnice delajo za vas
Oglas | 10. 12. 2017 4:21
Dopust je lahko tudi zelo donosna naložba
Ključne besede:     kripto valute    Xaurum Gamma    dopust    Krk    luksuzne vile    naložba    donosi
To je prvič na svetu, da si lahko vplačate počitnice v kripto valuti in mirno počakate na poletje.

Slovenski projekt Xaurum Gamma je prvi poslovni model na svetu, ki omogoča vlagateljem, da z naložbo v istoimensko kripto valuto Xaurum Gamma (XGM) postanejo tudi solastniki luksuznega turističnega kompleksa na otoku Krku.

 

Kot lastniki nepremičnin imajo korist iz poslovanja turistične dejavnosti, kot imetniki kripto kovancev pa tudi korist zaradi višanja vrednosti tečaja XGM na borzi. Tveganje, da bi izgubili vložena sredstva je minimalno, kar projekt ločuje od ostalih kripto projektov.

 

Omenjena valuta je tudi plačilno sredstvo za najem vil. Prvič na svetu, si lahko vplačate počitnice v kripto valuti in mirno počakate na poletje.

 

Kako?

 

Dejstvo je, da naložbe v kripto valute ustvarjajo nadpovprečne donose. Če bi danes vrednost dopusta vložili v eno od kripto valut, obstaja verjetnost, da bi do naslednjega poletja ustvarili tolikšen donos, da bi si za to razliko lahko že privoščili počitnice. Vendar je prav tako možno, da bi ves vložek tudi izgubili.

 

Toda ne pri Xaurum Gammi. Če danes vplačate znesek dopusta v XGM dobite več stvari. Prvič, dobite zagotovilo, da boste v najslabšem primeru lahko za protivrednost vloženih sredstev preživeli dopust na eni od šestih luksuznih vil na otoku Krku.

 

Drugič, ves čas med vašim vplačilom in trenutkom, ko bi te kovance porabili za dopust, ste solastnik projekta, vaši kovanci pa zaradi svojevrstnih ekonomskih mehanizmov lahko pridobivajo na ceni.

 

Tretjič, v najboljšem primeru boste ugotovili, da se vam bo denar do poletja toliko oplemenitil, da bi vas počitnice prišle bistveno manj, oziroma, da boste za današnjo vrednost enih počitnic lahko šli na dopust ne samo enkrat, temveč celo večkrat.

 

Morda boste celo ugotovili, da sploh ne boste želeli menjati svojih kovancev za počitnice, ampak jih boste zadržali na dolgi rok ter si čez nekaj let iz donosov lahko privoščili počitnice vsako leto? Odločitev je vaša.

 

In ne pozabite, še zmeraj velja, da boste lahko v najslabšem primeru svoj prvotni vložek vedno porabili za dopust v omenjenih vilah.

 

Zakaj bi bil vaš dopust samo strošek, če je lahko hkrati tudi izjemna priložnost?

 

 

Torej zakaj bi bil vaš dopust samo strošek?

 

 

Kontakt: Xaurum Gamma Office

Obrtniška 6G, 1370 Logatec

T: +386 51 600 626

E-mail: gammaoffice@xaurum.pro

Spletna stran: https://xaurum.org/gamma/

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del