Quantcast
Radio1_v_zivo


Kratka "PAVZA" naj bi bila za VAJINO zvezo celo koristna!
Ljubezen in odnosi | 30. 10. 2017 8:35
Strokovnjaki za razmerja sporočajo: 50 % parov naj bi se razšlo in ponovno postalo par
Ključne besede:     razmerja    moški    ženske    razmerja    razhod    
Ni nujno slabo, če se za kratek čas razideta!

Po novih raziskavah naj bi bil vmesni razhod za pare kar koristen. Zna sicer biti nekoliko  neprijetno in divje, a ko se situacija umiri in se ponovno vrneta drug k drugemu vama zna to koristiti. Preveri zakaj!
Potem, ko se razideta, drug drugemu ne dolgujeta ničesar in zagotovo se ne nameravata vrniti nazaj, kjer sta bila. A če se odločita, da poskusita še enkrat, potem bosta oba prepričana, da vajini srci res spadata skupaj. In to je odličen začetek za gradnjo vajinega "novega" razmerja.Pri prvem razmerju je namreč pogosto tako, da drug drugemu želita pokazati le najboljšo plat, a vsa ta prijaznost in olikanost se po razhodu izgubi. In če se potem, ko sta drug o drugem videla najslabše odločita, da želita biti ponovno skupaj, potem je to dobro. Vedela bosta tudi napake drug drugega in kaj vaju je najbolj motilo, zato bosta imela priložnost narediti načrt, kako se s težavami soočiti in poskrbeti, da bo vajino razmerje še bolj močno.
Res je tudi, da bosta potem, ko bosta ponovno skupaj drug drugega bolj cenila. Izkusila bosta namreč, kako je, ko sta narazen in v popolnoma novi luči bosta gledala na čas, ki ga bosta preživljala skupaj. Mogoče se ti sliši preveč »pocukrano«, ampak ko bosta ponovno skupaj se bosta osredotočila bolj na vajine potrebe in na to, kar vaju osrečuje.


A OPOZORILO: Idealno je, da sta z boljšo polovico narazen največ mesec dni, DRŽALO pa naj bi, da tisti pari, ki so narazen DLJE kot ŠTIRI mesece, nikakor ne bi smeli biti več skupaj, saj obstaja velika verjetnost, da se bosta v prihodnosti spet ločila. Kar 89 % parov, ki so se prebijali skozi ločitev je namreč priznalo, da sta, še preden sta se poročila, že bila narazen za več kot tri mesece. Običajno se drug k drugemu po tolikem času vrneta iz OBUPA, ker ne dobita novega partnerja.© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del