Quantcast
Radio1_v_zivo


MOJA SREČNA DEICHMANN ŠKATLA
Nagrajujemo | 26. 10. 2017 9:47
Le korak stran si do NOVE DEICHMANN OBUTVE

Denisa, Jano in Deželaka vsako jutro v studiu pričakajo tri nove škatle za čevlje, v katerih pa se skriva določeno število parov Deichmann čevljev! V eni škatli več, v drugi manj. Zagotovo pa najmanj 1 par čevljev.

 

A pozor! V eni škatli je 1 par čevljev, v drugi 5 parov in v tretji 10 parov čevljev, a Denis, Jana in Deželak ne vedo, koliko parov se nahaja prav v njihovi škatli, vsak pa je prepričan, da se jih prav v njihovi  skriva največ, zato te bo vsak posebej želel prepričati, da izbereš njegovo škatlo!!! Preveriti ne smejo vse dokler se poslušalec ne odloči, čigavo škatlo je izbral!  

 

Kako do nove obutve? Na zeloooo zabaven način!

Prijavi se preko spodnje prijavnice in počakaj, da te pokličemo. Koliko parov Deichmann čevljev boš dobil, je odvisno od tega, čigavo škatlo za čevlje boš izbral! Te bo Deželak prepričal, da izbereš njegovo škatlo? Morda te bo zapeljala Jana ... morda pa boš svojo novo Deichmann obutev zaupal Denisu Avdiću.

 

NAGRADE:

  1. ŠKATLA: 1 par Deichmann čevljev
  2. ŠKATLA: 5 parov Deichmann čevljev
  3. ŠKATLA: 10 parov Deichmann čevljev  

 

Poražencev ni! Na Radiu 1 in v Deichmann čevljih ste prav vsi ZMAGOVALCI! Le korak stran si do NOVE DEICHMANN OBUTVE, zato se čim prej prijavi. 

 

 

 

 

Ker si lahko vsak korak obarvamo po svoje …

 

Ženske vedo že dolgo: Čevlji predstavljajo piko na i vsakega oblačila. Ne glede na to, ali gre za eleganco, trend ali ležernost – vsak stil in modni nastop zahteva ustrezno obutev – in tu ne gre samo za barvno usklajenost. Deichmann nudi veliko izbiro različnih modelov in znamk za ženske, moške, otroke, tudi na področju športa. 

 

 

 

Nova kolekcija obutve in torbic za sezono jesen/zima 2017/2018 je kot nalašč za vsako navdušenko nad modnimi zapovedi prihajajoče sezone: modni žamet v različnih barvah, okrasni elementi z rokovskim pridihom, robustnejši videz izbranih kosov, predvsem pa več barv, sijaja, leska in raznolikih vzorcev, ki privabljajo poglede.  

 

 

Novo modno sezono bodo zaznamovali nezamenljivi visoki škornji, ki segajo nad koleno in nizki škornji s pridihom glamurja, salonarji s koničastim sprednjim delom in ozkimi ali modnimi kockastimi petami, superge s platformo in univerzalni gležnjarji, ki tudi to jesen predstavljajo nepogrešljiv kos v omari.

 

 

 

Ljubiteljice bolj izrazitih kosov pa bodo posegle po rokovskih gležnjarjih v črnih odtenkih, ki jih krasijo zakovice, zaponke, rese ali veliki kristalčki, in tako svojemu videzu dodale piko na i. Moški se bodo to sezono navdušeno spogledovali s škornji v puščavskih odtenkih in elegantnejšimi kosi z višjim modelom na vezalke pa tudi modnimi škornji Chelsea.

 

 

 

Prelistajte naš novi spletni katalog in skupaj z nami začrtajte korake k novim jesenskim podvigom.

 

Deichmann. Ker obožujemo čevlje.

 

Več na www.deichmann.si.

 

 

Obiščite tudi naš modni portal: www.obozujemocevlje.si in sledite našemu Facebooku  ter Instagram profilu Deichmann Adria.

 

Pravila za sodelovanje