Radio1_v_zivo


VRNILA JIM JE UPANJE: Bolnicam vsaj za en dan pričarala nasmeh na obraz!
WOW | 10. 12. 2017 16:00
Končni rezultati te bodo navdušili
Ključne besede:     make up    vizažistka    bolezen    rak    bolnice    čudovito
Kaj vse lahko dosežemo s profesionalnim ličenjem, neverjetno!

Talentirana vizažistka se je odločila za prav poseben projekt: odločila se je, da naliči bolnice, ki se borijo z rakom ter z raznimi kožnimi boleznimi in jim življenje prinaša ogromno trpljenja. Fotografirala jih je prej in potem, nato pa slike delila s svetom. Njena misija je bila, da vsem obupanim vrne upanje in vero, pa čeprav samo za en dan. Nastale so čudovite fotografije, zbrane spodaj.

Ženska na zgornji sliki ima po obrazu ogromno aken in vse to zbija njeno samozavest. Po tem, ko jo je vizažistka naličila, je kar žarela in povedala, da se še nikoli v življenju ni počutila tako samozavestno in zadovoljno, kot takrat. 

Jamila si je pred poroko zaželela poskusiti, kako izgleda z make-upom. Ko je bila naličena, je kar žarela od veselja. "Sedaj sem prepričana, da bom vsaj za moj najbolj poseben dan v življenju lahko izgledala tako, kot izgleda večina žensk na tem svetu, LEPA."

Julija trenutno premaguje raka in se iz dneva v dan sooča s terapijami. Kako je lepa, kajne?


Tudi Camila prestaja kemoterapije. Ko se je po končanem ličenju pogledala v ogledalu je bila tako vzhičena, da je pričela jokati.

Liliya je bila rojena z znamenjem na obrazu, poleg tega pa ima tudi težave z obrvjo, ki se ji stalno vrašča. Nikoli se ne trudi z ličenjem, saj je mnenja, da njena tekstura kože ni primerna za to. Prav zaradi tega je bila nad rezultatom še toliko bolj navdušena.


DECEMBER je čas, ko drug drugemu poskušamo pričarati nasmeh na obraz. Tej vizažistki je to definitivno uspelo in po njej bi se moral zgledovati še kdo. Tako bi bil svet zagotovo lepši, na njem bi namreč živelo več srečnih ljudi. A dekleta zgoraj so lepa kljub vsem težavam, zaradi katerih trpijo. Lepota namreč prihaja od znotraj, kajne?