Quantcast
Radio1_v_zivo


AUUUČ: TO so najbolj BIZARNE poškodbe pri seksu!
OMG/WTF | 23. 10. 2017 11:57
Se je tudi vama že kdaj pripetilo kaj podobnega?
Ključne besede:     seks    bizarno    nesreče    smešno
Nekateri ljudje v življenju doživijo marsikaj!

Haha, pa ne moreš verjeti. Seks očitno ni vedno tak užitek, kot naj bi bil. Po seksu naj bi ljubimca lepo zaspala ali pa se ločila in odšla vsak na svoj konec. Vendar temu ni vedno tako. Objavljamo nekaj najbolj bizarnih zgodb, ki so se strastnim ljubimcem pripetile med igračkanjem. Če imaš tudi ti kakšno jo kar pošlji in jo bomo objavili.

Uuuf, ženska, kaj si mi storila???

Ta dogodek je moškega pustil brez njegovega ponosa. Zgodilo se je tako: moški si je na parkirišču privoščil skrivnostno dekle, da ga zadovolji oralno. Medtem, ko je užival in je ona delala, se je v nesreči nekdo s kombijem zaletel v njun avto. Žensko je to tako prestrašilo, da je z ogromno močjo zaprla usta in mu odgriznila penis. Moški ni izgubil le svojega malega prijateljčka, tudi njegova žena je zahtevala ločitev, saj je najela detektiva, ki je vso stvar raziskal in tako ugotovila, da jo mož vara.Kaj vse doživijo na urgencah? Ta dogodek bo zagotovo vsem ostal v spominu

Par je preizkušal Kama Sutra pozicije iz knjige. Takrat verjetno zadnjič. Uživala sta v neki poziciji na ležalniku, ki je od ženske zahtevala, da se drži kot samokolnica. Krč v nogi je nato povzročil ogromne težave. Par je ostal zapečaten skupaj in v tej poziciji ju je nato rešilec odpeljal na urgenco.  Nato sta nekaj časa zabavala še druge, ki so čakali v čakalnici.

Curry se uporablja za pripravo pikantnih jedi in… ja, samo za pripravo pikantnih jedi!

Neko žensko so prepeljali v bolnišnico zaradi resnih pekočih tvorb, ki so se pojavile med njenimi nogami. Do pojava je prišlo po tem, ko se je njen mož brez razmišljanja odločil za dejanje ljubezni na pikanten način ter po njej potresel curry. Ni pametno preizkušati začimb na človeku, bolje jih je jesti.Ko med samozadovoljevanjem v sobo pride mama …

Ja, tudi to se dogaja. In to se je zgodilo, verjameš ali ne, moškemu v zgodnjih 60-ih letih. Med samozadovoljevanjem je v njegovo sobo nepričakovano vstopila mama. Pognal se je pokonci, da bi jo napodil ven še preden bi opazila, kaj počne, a žal se je možakar spotaknil. In zgodilo se je to, kar se zgodi pri moških v največjih nočnih morah: čeprav penis nima kosti se še vedno lahko zlomi.

Ko težko dihanje in prehlad trajata že leto dni in obiščeš zdravnika ter ugotoviš …

Neka ženska ni bila panična in pozorna na to, da je bila ves čas prehlajena. Vse dokler se prehlad ni vlekel že več kot leto dni. Takrat se je odločila, da obišče zdravnika ta pa ji je povedal, da ima v plučih kondom. Izkazalo se je, da ga je po nesreči pogoltnila, medtem, ko je zadovoljevala svojega fanta.Kaj ti pride na misel, ko slišiš besedi krompir in duhovnik?

Resnica te zgodbe sicer ne bo nikoli jasna, a duhovnik v Angliji je sramežljivo obiskal bolnišnico in jim povedal, da ima v zadnjični odprtini krompir. Sestri in zdravnikom je razložil, da je popravljal zaveso v kuhinji in mu je spodrsnilo ter je tako pristal na kuhinjski mizi, kjer je bil krompir. Seveda so ga brez dodatnih vprašanj zaslišali, toda prepričani smo, da so bili tudi zdravniki in sestre v dvomih glede resničnosti njegove zgodbe. Tako kot smo mi.