Quantcast
Radio1_v_zivo


VARNI KVIZ S KARTICO VISA
Nagrajujemo | 13. 10. 2017 3:13
Osvoji 40 EUR za nakupovanje!
Ključne besede:     VISA    nakupovanje    kartica

Radio 1 - Iztok Gustinčič, Tomaž Klepač - in VISA skrbimo za varno nakupovanje na spletu!

 

Vsak dan ob 16. uri poslušaj Radio 1 in imel boš možnost osvojiti 40 €. Iztok Gustinčič  in Tomaž Klepač ti zastavita eno vprašanje, pravilno odgovoriš a, b ali c in dobiš 40 evrov! Tako enostavno in VARNO je!!    

 

Prijavi se v spodnjo prijavnico in morda te pokličemo.

  

 

POSLUŠAJ RADIO 1, ODGOVORI NA VPRAŠANJE IN OSVOJI 40 €!

 

S kartico VISA lahko svobodno plačuješ kjerkoli in kadarkoli. Da pa bo varnejše tudi spletno nakupovanje, VISA ponuja storitev Verified by VISA, ki zagotavlja še več zaščite in brezskrbnosti na več kot 300.000 spletnih straneh po Evropi.

 

 

 

S KARTICO VISA PLAČUJEŠ VARNO IN PREPROSTO

 

Spletno nakupovanje je kljub enostavni uporabi odlična priložnost za spletne prevarante, ki nevarno prežijo na nepazljive nakupovalce. Zato je še posebej pomembno, da dobro poznate pogoje poslovanja in plačevanja s kartico VISA ter korake ukrepanja v primeru zlorabe. Storitev Verifed by VISA učinkovito ščiti pred nepooblaščeno uporabo.

 

Če želite s kartico plačevati na strani, ki nima oznake Verified by VISA, je dobro, da sledite preprostim nasvetom, ki vas bodo zaščitili pred neželenimi vsiljivci. Vedno uporabljajte samo najnovejšo različico brskalnika in nakupujte pri tistih ponudnikih, ki jih dobro poznate. Po opravljenem nakupu vse zapiske o transakcijah (vključno s spletnimi naslovi) stiskajte in shranite. Bodite pozorni tudi na informacije na spletni strani ponudnika, kot je telefonska številka ali elektronski naslov, saj jih boste v primeru dodatnega povpraševanja potrebovali.

 

 

Pravila za sodelovanje