Radio1_v_zivo


Ko boš prebral TO zgodbo, povezano s tragedijo v Las Vegasu, se boš zamislil
Žalostno | 10. 10. 2017 10:41
Še en DOKAZ, kako pomemben je odnos do tvojih ljubljenih
Ključne besede:     zgodba    žalostno    resnično    sporočil Las Vegas
Kako pomembno je povedati ljudem, da jih imamo radi, spoznamo šele, ko jih (skoraj) izgubimo!

 
Verjetno je vsak od nas že slišal, kako pomembno je, da svoji družini in prijateljem povemo, da jih imamo radi. Nikoli namreč ne veš, kdaj bodo to zadnje besede, ki jim jih nameniš. No, in če še vedno dvomiš v to, da se življenje lahko v trenutku spremeni, potem preberi spodnje besedilo, ki ti bo dalo misliti.

Nek moški je nedavno s svetom delil posnetke zaslona sporočil, ki jih je delil s svojo prijateljico na petek, dva dni prej, kot sta se ona in njen mož udeležila country koncerta v Las Vegasu, na katerem se je odvijala prava drama. Po tem, ko je ta dogodek v Las Vegasu postal območje največjega strelskega pohoda v ZDA, je moški takoj preveril svoj telefon, da bi videl, kaj je nazadnje pisal prijateljici. Povedal je, da je skoraj naredil največjo napako v svojem življenju. Preveri, kaj se je zgodilo in ne pozabi: ZMERAJ si vzemi ČAS, da svojim ljubljenim poveš koliko ti pomenijo!
ONA: "Tvoja nova služba je verjetno kar dobra, toda to je veliko boljše!"

ON: "Je*i se! Si spet na počitnicah?"

ONA: "Festival country glasbe v Vegasu!"


Na ta podatek je prijateljici odgovoril s sliko, na kateri piše:

ON: "Jej drek!"

In prav to bi bilo lahko njegovo zadnje sporočilo prijateljici, v primeru, da bi bila ena izmed 58-ih žrtev strelskega pohoda. Ko je izvedel za strahotno dogajanje na prizorišču koncerta je takoj napisal novo sporočilo:
ON: "Moj bog, ravno poslušam vse te stvari. Si ti in tvoja družina dobro?"

ONA: "Smo dobro. Bilo pa je grozno. Ustreljeni ljudje so ležali povsod. Dekle, ki je bilo ustreljeno v nogo, smo pomagali odnesti ven. Še vedno se nisem nehala tresti, ne morem spati in še vedno se čudim, da nihče od nas ni bil ustreljen. Sedaj smo na letališču, odhajamo domov!"

ON: "Hvala Bogu, da ste dobro. Res mi je žal!"

ONA: "Hvala. Tako nerealno!"

ON: "Ne morem ti povedati, kako srečen sem, da ste ti in vsi tvoji dobro. Hvala Bogu. To je
noro!"


Nikoli ne vemo, kdaj in kje nas čaka nesreča. Zato je še toliko bolj pomembno, da svojim ljubljenim vedno znova povemo, da jih imamo radi!