Quantcast
Radio1_v_zivo


Skrivnosti MOŠKEGA ORGAZMA, za katere večina še ni slišala
Ljubezen & seks | 5. 10. 2017 12:34
Nekateri znajo ženske zelo dobro pretentati!
Ključne besede:     moški    skrivnosti    orgazem    načini    hlinjenje
Moški možgani so med orgazmom izklopljeni

Moški orgazem je bolj preprost od ženskega, a to ne pomeni, da ga vedno doživi popolno in brez težav. Tudi on ima včasih težavo z doseganjem orgazma ali s tem, ko se ženski z laže, da nad izlivom ni imel kontrole. Nekaj pa jih je celo priznalo, da so orgazem že zaigrali, saj svoje partnerke niso želeli prizadeti.


NJEGOVI MOŽGANI TAKRAT NE DELAJO

Moški med doživljanjem orgazma izklopi vse možganske celice in je tistih nekaj sekund v nekem prav posebnem transu. To je situacija, ko je popolnoma sproščen in ne razmišlja o prav ničemer. Tudi, če njegov orgazem traja le sekundo ali dve, ga začuti po celem telesu, glava je prazna misli in vrhunec je edina stvar, ki jo je tisti trenutek sposoben doživljati maksimalno. 


TOČNO VE, KDAJ BO DOŽIVEL ORGAZEM

Ne nasedaj moškim govoricam, ko slišiš: ''Joj, čisto slučajno mi je prišlo!'' Vsak moški med seksom čuti, kako se sperma počasi nabira v penisu in točno ve, kdaj bo izbruhnilo. Torej laži, kot so, da je šlo za slučajni ali predčasni izliv, ki ga ni mogel kontrolirati je velika debela izmišljotina.Pri samozadovoljevanju veliko pripomore tudi njegova domišljija


Z MASTURBACIJO HITREJE DOSEŽE VRHUNEC

Tako kot ženska, tudi moški najhitreje doseže orgazem takrat, kadar se samozadovoljuje, kar pa ne pomeni, da ima to raje od seksa. A medtem, ko se ''obdeluje'' sam, ve kako ga mora držati, kateri prijem mu najbolj prija in na kakšen način bo dosegel čim hitrejšo zadovoljitev. Veliko pa pri tem pripomore tudi domišljija, ki pa jim v tistem momentu ne manjka.


ZNA HLINITI ORGAZEM

Ukoreninjeno mnenje je, da vsak moški, ob vsakem spolnem odnosu doživi orgazem. A ni čisto res. Lahko se zgodi, da moški zaradi preutrujenosti, slabega počutja, slabe volje in tudi tega, da mu oseba s katero seksa ni privlačna, ne more doživeti orgazma. Če se mu to dogaja z ljubljeno osebo, pa se zna zgoditi, da orgazem tudi zahlini, saj ne želi prizadeti partnerke. 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del