Quantcast
Radio1_v_zivo


MOŠKIM NISO VŠEČ: "Če ima ženska na sebi TO, bi najraje zakričal od groze in pobegnil!"
Zanimivo | 29. 8. 2017 9:37
Ženske jih obožujejo, moški pa bi jih najraje vrgli v smeti
Ključne besede:     balerinke    moda    obutev    čevlji    ženske    moški
Balerinke naj bi v svoji omari za čevlje nosila vsaka tretja ženska.

Trend, ki je že kar nekaj let prisoten na modni sceni in na katerega vsako jesen prisega vsaka tretja ženska, moški pa bi najraje zadevo vrgli v smeti, so ... balerinke

 

 

Tudi zvezdnice prisegajo na njih. 

 

Balerinke so tista obutev, ki jo ima praktično vsaka ženska v svoji omari. Prikladne so zato, ker imajo na eni strani obliko čevlja, po drugi pa nudijo udobje tenisk. 

 

Nekaj moških smo povprašali, kakšno je njihovo mnenje o obuvalu, ki je v jesenskih mesecih najbolje prodajano. 

 

- "Žensko najprej pogledam v oči, potem v zadnjico in nato še v obutev. Če nosi balerinke, je zame zadeva praktično zaključena. Niti slučajno se ne želim po mestu sprehajati z raco." Ivan (37)

 

- "Balerinke so ogabne, sploh, če ima ženska veliko nogo in je vse skupaj videti, kot da se gre potapljat." Žiga (28) 

 

- "Na ženskah so mi všeč čevlji s tanko in visoko peto, balerinke pa so popolno nasprotje tega. Kdor si jih je izmislil, ni imel razčiščenih vseh pojmov, kar se estetike tiče." Gašper (26)

 

"- Če ženska nosi balerinke, bi najraje zakričal od groze! Superge, bulerji, še Uggice prenesem, samo vrzi prosim balerinke v koš, ker še nisem vedel bejbe, ki bi ji ta obutev pristajala." Dejan (30) 

 

- "Moja punca jih ima v praktično vsaki barvi in nimam srca, da bi ji povedal, kako grozno je videti, ko si obleče čudovito obleko, zraven pa obuje balerinke. Se mi zdi, da ta obutev uniči cel izgled, za katerega se ženske tako namučijo." Samir (25)  

 

- "Balerinke bi morale biti prepovedane. Z zakonom. Zakaj? Ker se mi bruha ob pogledu na te račje plavutke." Martin (44) 

 

Balerinke pa niso edino obuvalo, modni kos ali dodatek, ki bi ga moški prepovedali. Na seznamu so tudi  slavne Uggice in Crocsi ter še nekaj dodatkov, ki jih ženske ljubijo, oni pa bi vse zmetali v smeti. Preveri še ostale.