Quantcast
Radio1_v_zivo


KAJ MU NI JASNO: Predsednik za ličenje zapravil VRTOGLAVI znesek!
Denis Avdić Show | 29. 8. 2017 9:37
Vizažistka pravi: ''Od maja sem zaslužila že 26.000 evrov''
Ključne besede:     predsednik    Francija    ličenje    tisoč evrov    vrtoglavo    lepota    politika
Očitno ima francoski predsednik slabo samopodobo

Če si misli, da je naš predsednik tisti, ki stoji ure in ure pred ogledalom, da je njegov videz vedno tako sijoč, se motiš. Francoski voditelj države je tisti, ki je v prvih treh mesecih svojega mandata, samo za ličenje zapravil vrtoglavih 26 tisoč evrov.

Iz Elizejske palače so sporočili, da so umetnico ličenja poklicali zato, ker je bilo to nujno, a so s tem izgovorom želeli le opravičiti vrtoglave stroške ličenja. Umetnica ličenja Natascha M. je predsednika Macrona že ličila in sicer med predsedniško volilno kampanjo.


39 - letni predsednik Francije ima očitno slabo samopodobo, ki jo rešuje tako, da rad zapravlja visoke zneske za olepšave.

S kakšnimi težavami pa se spopada naš predsednik?

Denis Avdić Showu pa so namreč razglabljali o tem, kakšno avtoriteto ima Borut Pahor, saj sam pravi, da moralne nima. Jana Morelj meni, da gre morda tudi pri Pahorju za vizualni videz.

Jana: ''Njegov lep obraz polepša življenje vsakemu državljanu''
V Denis Avdić Showu o predsedniku Pahorju
Francoski predsednik rad izgleda lepo in za to je pripravljen ogromno zapraviti.

Medtem, ko naš predsednik pravi, da nima moralne avtoritete, ima francoski več kot očitno še hujše težave, ki pa se tičejo, kot že rečeno njegove fizične podobe. Emmanuel Macron je tako od svoje vizažistke, ki skrbi za njegov popoln videz dobil že dva izdana računa, ki ga bodo seveda poravnali davkoplačevalci - en račun jih bo stal 10.000 evrov, drug pa jih bo olajšal za kar 16.000 evrov, piše Le Point.

Umetnica ličenja je v svoj žep mesečno pospravila kar 8.600 evrov in na koncu zaslužila 26.000 evrov. Prva dama Brigitte je stara 64 let, a se ob svojem precej mlajšem možu počuti odlično.

Kar 25 - let pa je od njega starejša njegova žena, prva dama Brigitte Macron, ki prav tako za videz najbrž zapravi visoke zneske denarja, saj je za svoja leta še vedno videti izvrstno. Kdo v tej družini zapravi več denarja za ličila pa najbolje vesta le onadva.