Quantcast
Radio1_v_zivo


AUČ, TO PA BOLI: Justina Bieberja JAVNO ZAVRNILA neznanka z Instagrama - oboževalke OGORČENE!
Svet slavnih | 18. 8. 2017 9:50
Zveste oboževalke jezne na blondinko: "Morala bi biti počaščena!"
Ključne besede:     Justin Bieber    Instagram    zavrnitev    ljubezen    zvezdnik    svet slavnih
Ji bo res? Takšnega mnenja so oboževalke mega zvezdnika.

Justin Bieber verjetno ne doživi pogosto, da bi ga kakšno dekle zavrnilo, a očitno se je svetovnemu zvezdniku, ob katerem dekleta na koncertih celo izgubljajo zavest, zgodilo prav to.

Justin je na Instagramu, kjer ima njegov profil že skoraj 91 milijonov sledilcev, opazil objavo fitnes centra "Fitness On Broughton", v kateri je simpatična mladenka, ki nagajivo miga z zadnjico.

 

Simpatična uslužbenka fitnes centra Jessica (klikni na fotko za video) 

 

 


23-letni glasbenik seveda ni imun na ženske čare, zato se je očitno odločil, da kontatktira fitnes. Poslal jim je sporočilce, v katerem je vprašal, kdo je skrivnostna mladenka, zraven pa pripel srček. 

 
Blondinka na sliki je Jessica Gober, ki je sicer zaposlena v tem fitnesu in je vse skupaj nato objavila na Twitterju, kjer je prisrčno zapisala: "Se to prav zares dogaja? Justin Bieber je poslal sporočilo fitnes centru, v katerem delam in vprašal, hahahah. WTF!" 

Dodala je še skupno fotko s svojim fantom in pripisala: "Imam vse, kar potrebujem." 

 

 

Uf, to pa je moralo boleti.

 

Justinove oboževalke s celega sveta so ogorčene. Pod Jessicino objavo se je namreč  vsul tudi plaz negativnih komentarjev, kako ponosna in počaščena bi morala biti, ker jo je sploh opazil in bi bile one vesele že, če bi z njimi spregovoril le eno besedo. Dekleta namigujejo, ,da bo Jessici še kako žal. Pa ji bo res? 

 

Sicer pa to ni prvič, da je Bieberja zamikalo dekle z Instagrama. decembra 2015 je na svojem Instagramu objavil posnetek zaslona in fotko nekega dekleta, s pripisom: "O moj bog, kdo je ona?" Izkazalo se je, da gre za Cindy Kimberly, takrat 17-letno mladenko, ki je le 2 meseca kasneje podpisala pogodbo z znano agencijo za modele. 

 

Ne bi bili presenečeni, če bo Bieberjeva pozornost tudi tokratno blondinko izstrelila v svet šovbiznisa in manekenstva. 

 

Cindy Kimberly