Quantcast
Radio1_v_zivo


Kaj si najprej OPAZIL/A na sliki? To bi lahko pokazalo tvojo prihodnost
Psihologija | 17. 8. 2017 14:30
Si najprej opazil/a žensko, cvetje, masko ali listje?
Ključne besede:     obraz    slika    cvetje    maska    listje
Kaj najprej opaziš na sliki?

Gre za zanimivo sliko mehiškega umetnika Octavia Ocampoa, ki je pravzaprav optična iluzija in prikazuje več stvari. Nekdo bo videl obraz lepe ženske, nekdo pa šopek cvetja ali nekaj tretjega. Toda v tem primeru je pomembno tisto, kar si najprej opazil/a. 


Poglej sliko, pod njo pa boš našel/a razlago tega, kar si najprej opazil/a.
Kaj si najprej videl/a?


Cvetje

Če je cvetje tisto, kar si najprej videl/A, potem se lahko reče, da si na dobri življenjski poti in da se ti ni treba sekirati za prihodnost. 

Si vesele narave in uspešen/a boš v nekem pogledu življenja, morda pa tudi na vseh področjih, od ljubezni do kariere. 


Maska

Če si najprej videl/a obliko maske, potem se lahko reče, da doživljaš osebno preobrazbo, čeprav tega drugi morda ne bodo videli, saj se jim zdi, da si enak/a kot prej. Možno je, da nisi zadovoljen/a s seboj, zato skušaš to spremeniti ali skriti pred ljudmi.

To, da ne pokažeš svojega pravega obraza, ti bi lahko prineslo različne probleme v življenju. Bodi to, kar si in ljudem, ki jim je zares mar zate, bodo znali to ceniti. Ne obremenjuj se s tem, kar si drugi mislijo o tebi.


Žensko

V tem primeru je pomembno, kako vidiš žensko - kot mlado in lepo ali takšno, ki ima razkuštrane lase. Podoba mlade, lepe ženske kaže na to, da so pred teboj dnevi radosti in sreče ter da bi skozi življenje lahko bil/a dobro situiran/a in uspešen/a.

Po drugi strani, če si videl/a samo to, da ima ženska razkuštrane lase, ti morda grozi neka nevarnost ali bolezen in težko si boš opomogel/a od tega. Sicer pa je ženska simbol za intrigo ali prevaro.


Listje

Srečnež si, če si najprej videl/a listje na sliki, ker to najavlja dobro in brezbrižno življenje, polno dobrih vibracij. Še posebej je dober znak videti zelene liste. To simbolizira uspehe v ljubezenskem življenju in na poslovnem področju.

Možno je, da boš tekom življenja dobil/a neko nasledstvo.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del