Quantcast
Radio1_v_zivo


V BTC Dunking Devils gradijo največji trampolin park
| 10. 8. 2017 12:10
Akrobati Dunking Devils gradijo največji trampolin park v Sloveniji
Ključne besede:     Dunking Devils    trampolin    park    BTC
Arhiv Dunking Devils

Svetovno znani akrobati slovenskega rodu Dunking Devils so pred kratkim najavili svoj najnovejši velik projekt, katerega del bo lahko prav vsak. V ljubljanskem BTC namreč gradijo svoj nov dom: največji trampolin park v Sloveniji, ki bo po pestrosti vsebin v samem evropskem vrhu. Trampolin park BTC bo začel obratovati že decembra letos, mladi pa ga že sedaj nestrpno pričakujejo.

Prvi predstavitveni video, ki so ga Dunking Devils prejšnji teden objavili na Facebooku, je namreč požel ogromno interesa s strani mladih, ki že sedaj načrtujejo svoj prvi obisk. Na 3500 kvadratnih metrih se bo na Leskoškovi cesti v Ljubljani nahajal največji trampolin park v Sloveniji, ki bo po pestrosti vsebin in modernosti v samem evropskem vrhu. Obratovati bo pričel konec leta, gradbena dela pa so že v polnem teku. Za več informacij o vsebinah lahko obiščete čisto svežo spletno stran www.tplj.si.

ZDRUŽUJEJO ŠPORT IN ZABAVO

Dunking Devils želijo ljudem pokazati, da lahko športni napredek dosežejo tudi preko zabave. Trampolin park v BTC-ju bo namenjen vsem, tako otrokom, mladostnikom kot tudi odraslim, ki želijo ostati fit, poskusiti nov način vadbe ter ob tem doživeti nepozabno izkušnjo. Trampolin park bo nudil prostor za aktivno druženje s prijatelji, družinsko zabavo, aktivna rojstnodnevna praznovanja, športne dneve za šole in vrtce, večerne dogodke s šov programom, teambuildinge za podjetja ter fitness programe, kjer boste pospešili svoj srčni utrip in ojačali mišice. S skakanjem po trampolinih lahko porabite celo do 1000 kalorij v eni uri!

OD TRAMPOLINSKEGA ZIDU DO NINJA WARRIOR POLIGONA

V novem trampolin parku se bodo poleg 50 trampolinov različnih dimenzij, namenjenih prostemu skakanju, nahajali tudi Ninja Warrior poligon, napihljiva blazina, trampolinski zid, gimnastična jama, prostor za igro Med dvema ognjema na trampolinih, košarkarski koši in igralna stena, na kateri boste računalniško igro lahko igrali v živo. Del trampolin parka bo namenjen tudi treningom profesionalnih športnikov: gimnastičarjem, freestyle športom in treningom akrobatskega zabijanja.

MARKO KNAFELC, profesionalni akrobat Dunking Devils:

Dunking Devils že od samega začetka povezujemo šport z zabavo na kreativen, nenavaden način, ob tem pa stremimo k zagotavljanju posebnega doživetja vsem, ki pridejo v stik z nami. S trampolin parkom v BTC želimo svoje izkušnje, ki smo jih pridobili z dolgoletnimi treningi in nastopi po vsem svetu, omogočiti vsem Slovencem. V trampolin parku bo lahko prav vsak doživel, kako je videti naš vsakdan, se zabaval na zdrav, aktiven način ter se naučil novih trikov.”

MIRAN RAZORŠEK, vodja projekta Trampolin park Ljubljana BTC:

V zadnjih letih opažamo v svetu nov trend, ki v obliki trampolin parkov združuje nov način razvedrila, adrenalina, fizične aktivnosti in edinstvenih izkušenj. Odločili smo se sprejeti poslovni izziv in Ljubljani ponuditi nov športno-zabaviščni objekt, ki bo nudil nešteto možnosti za druženje, zabavo, medsebojna tekmovanja in nenehno samoizpopolnjevanje. Našim ‘skakalcem’ bomo zagotavljali varno in vrhunsko izkušnjo s pomočjo najsodobnejše opreme, strokovnega osebja in prilagojenih programov. Prav vsi pa bodo lahko doživeli občutek breztežnosti tudi na profesionalnih trampolinih, ki so del olimpijske discipline že od leta 2000 v Sydneyu.”

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del