Quantcast
Radio1_v_zivo


Izberi sliko para, ki ti izgleda NAJSREČNEJŠI in odkrij resnico o svojem razmerju!
Kvizi in testi | 27. 7. 2017 4:05
Razmisli, katera slika te najbolj privlači in preveri, kaj pomeni ...
Ključne besede:     slika    par    razmerje    pomen    izberi    resnica
Katera slika ti je najbolj všeč? Izberi in preveri, kaj pomeni!

Psihologi pravijo, da je neverbalna komunikacija v zvezi včasih bolj pomembna kot verbalna. O svojem razmerju lahko odkriješ ogromno že s tem, da si pozoren na način, kako se držita za roke, kako se poljubljata, objemata ali celo v kakšni pozi zaspita. 

Pred tabo je enostaven test, ki ti bo odkril v kakšnem razmerju si. Izberi sliko, ki ti najprej pade v oči in na kateri se ti zdi par najbolj srečen. Odkril boš v kakšnem razmerju sta in kako sta drug drugemu predana.


Slika številka 1 ~ Predana sta si z dušo in telesom
V tem razmerju je ženska ponosna na svojega partnerja in to želi pokazati celemu svetu. Ona je tista, ki je samozavestna, neodvisna in je ne zanima, kaj drugi menijo o njej ali njeni zvezi. Moški v tej zvezi zelo ceni svojo partnerko in ji je predan. Oba sta v zvezi zelo odprta in nimata težav s komunikacijo. Slaba stran je ta, da zna ženska v tej zvezi velikokrat manipulirati, on pa se ji ne zna postaviti po robu. Slika številka 2 ~ Ona je ponosna nanj in to pokaže celemu svetu
''Za vsakim uspešnim moškim, stoji uspešna ženska,'' bi bil lahko stavek, ki opiše vajino zvezo. Ženska v tej zvezi je pozorna na malenkosti in nikoli ne dopusti, da njen moški ostane v senci ali nekje v ozadju. Ona je tista, ki ga podpira v stvareh, ki so njemu pomembne in mu stoji ob strani. Z njeno pomočjo se on počuti bolj samozavestnega in je pri svojih stvareh toliko bolj uspešen, ker ve, da ga ljubljena oseba v tem podpira.


Slika številka 3 ~ Vse rešita brez drame

Tukaj je glavni on in je v zvezi zelo odgovoren. Slabost je ta, da mu hitro popustijo zavore, sploh kadar gre za konflikt s partnerko. Ob sebi ima običajno žensko, ki je pametna in z nogami realno na tleh, da lahko to situacijo umiri, brez, da bi se sprla. To ga pri njej zelo privlači, saj ve, da ob sebi nima dramatične ženske, ki bi ga utrujala. Do nje je spoštljiv, iskren in ne vidi razloga, da bi ji lagal.


Slika številka 4 ~ Par, ki zna prisluhniti drug drugemu

V tej zvezi želi moški svojo partnerko zaščititi in obvarovati pred težavami. Stojita si ob strani in si pomagata takoj, ko se vama v življenju kaj zalomi. Znata si prisluhniti in težave reševati sproti. V razmerju sta zelo kompatibilna in se ne kregata okoli stvari, ki so nepomembne. Ona je tista, ki mu nikoli ne očita za malenkosti, on pa jo podpira v stvareh, ki so všeč le njej. Imata močno zvezo in skoraj ni stvari, ki bi jo lahko uničila. Slabost v tej zvezi je ta, da je ona preveč naivna in mu velikokrat nasede.


Slika številka 5 ~ Skozi ljubezen gresta razigrano

Živita v harmoniji in točno vesta, kako shajati v razmerju, da ne pride do konfliktov. Znata uživati v skoraj vsakem trenutku in vedno najdeta nekaj zanimivega, da si popestrita življenje - tudi, če gre zgolj za skupno kosilo ali ležanje na kavču. Sta par, ki je na trenutke precej razigran in si kakšno rad ušpiči. Ker nista zamerljive sorte, se na ta račun velikokrat nasmejeta. Vajina ljubezen je nekaj posebnega, a se premalokrat tega zavedata oba.


Slika številka 6 ~ Noro se obožujeta, ampak, ko sta sama

Svojih čustev ne kažeta javno. V razmerju se spoštujeta, cenita želje drug drugega in se podpirata v interesih, ki jih imata. Ne rada razkazujeta svoje slike na spletu in se v javnosti ne mečeta drug po drugem, kar pa ne pomeni, da se nimata rada. Kadar sta sama, sta zelo romantična, predana drug drugemu in se predajata užitkom. Preprosto se obožujeta, čeprav tega ostali ne opazijo.


Slika številka 7 ~ Živita kot v filmu
Imata ogromno skupnih fotografij, vsem rada pokažeta koliko se imata rada, kaj počneta in kje se nahajata. V javnosti se veliko poljubljata, objemata in včasih celo pozabita na svet okoli sebe, kar sploh ni slabo. Imata ogromno skupnih interesov in ni stvari, ki je nebi počela skupaj (celo tuširanje). V očeh javnosti sta popolna, prelepa in to še dodatno dokažeta. Ko pa se spreta zna biti precej dramatično.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del