Quantcast
Radio1_v_zivo


Ljubezenska numerologija odkriva tvojega idealnega partnerja
Ljubezen in odnosi | 24. 7. 2017 10:33
S pomočjo številk se lahko izogneš napačni osebi
Ključne besede:     ljubezen    numerologija    par    idealni partner    partner    napačna oseba
Številke ti lahko pomagajo pri izbiri idealnega partnerja.

Veda o številkah ti lahko zelo pomaga na čustvenem področju. Vsak od nas ima svojo najljubšo številko, ki predstavlja našo osebnost, ali partnerjevo. Številke so kot magija. Če naletimo na osebo, s katero smo numerološko kompatibilni, je zveza lahko lepa, lahko postane trajna in vodi celo v zakon.

 

Obstajajo pa tudi zveze, ki ne uspevajo, kljub trudu obeh partnerjev. Kot bi nekaj manjkalo, ali pa so prevelike razlike v osebnosti, da bi odnos lahko obstal. Mogoče si naletel/a na osebo, ki ni kompatibilna s tvojo osebno številko. Da ne boš taval/a v temi ali se vezal/a z napačnimi ljudmi, ti predstavljamo numerološki vodič, ki ti bo pomagal pri iskanju pravega partnerja ali pa ti bo pomagal odkriti napake v vajinem odnosu.

 

Izračunaj svojo in partnerjevo številko

 

Da bi vedela, če sta si usojena, vama je dovolj samo tvoj in partnerjev datum rojstva. Tvoja osebna številka je ključ do uspešne zveze, a le če izračunaš, koliko sta s partnerjem kompatibilna. Enostavno sešteješ številke v datumu tvojega rojstva ter jih pretvori v eno število, ki je tvoje osebno. Enako naredi s partnerjevim.

 

Da poenostavimo. Če je tvoj rojstni datum 23. 1. 1982, moraš sešteti števke dneva, meseca in leta ter jih pretvoriti v eno števko.

 


Mesec: 1
Dan: 2 + 3 = 5
Leto: 1 + 9 + 8 + 2 = 20, kar je 2 + 0 = 2

 

Nato vse seštej: 1 + 5 + 2 = 8. Torej je tvoja osebna številka 8. Naslednji korak je, da enako narediš s partnerjevim datumom rojstva, oziroma osebe, v katero si zaljubljen/a. Izračunaj še njeno ali njegovo osebno številko. Ko to narediš, poglej spodnje opise posameznih številk, ki ti bodo povedali, če sta sorodni duši v numerološkem skladju. 

 

Številka 1 - odlični ljubimci

Rojeni v številki 1 so zelo uporniški in trmasti. To so rojeni vodje, so ambiciozni in kreativni. Imajo zelo visoko samozavest in so odlični ljubimci. So zelo posesivni do svojega izbranca, a hkrati tudi zelo zaščitniški. Osebe, ki jo ljubijo, se držijo kot pijanec plota, radi pa se tudi ponašajo z njo. Najbolj romantična bo zveza s številkami 2, 4 in 7. Pri 2 jim je všeč njihova nežnost, toplina in dobrodušnost. Štirice pa jih privlačijo zaradi nepredvidljivosti. 

 

Številka 2 - romantiki

Diplomatski in miroljubni značaj je odlika ljudi, ki so rojeni v številki 2. Oni so romantični in zelo radi sanjarijo. So zelo strpni, sočutni in ljubeznivi do partnerjev. Njihova dobra lastnost je tudi to, da so zelo prilagodljivi in ugodni za življenje v dvoje. V ljubezni so topli, potrebujejo pa da se jim partner večkrat dokaže, saj se tako počutijo bolj ljubljene. Potrebujejo partnerja, ki bo cenil njihovo zvestobo in iskrenost ter da bo razumel njegove pogoste spremembe v razpoloženju in preobčutljivost. Enice jim krepijo samozavest, odlično pa se ujamejo tudi s številko 7. 

 

Številka 3 - Zaljubijo se brez težav

Trojke so ljudje, ki jih krasi optimizem in velikodušnost. So dobronamerni, gostoljubni in uživajo v lepih stvareh. So duhoviti, sočutni in lahko se je zaljubiti v njih. Zato potrebujejo partnerja, ki jih bo pomiril in jim nudil varnost. V ljubezni so ljudje s številko 3 tudi zelo občutljivi. So v večnem iskanju idealnega partnerja, zato pogosto menjajo partnerje. Ujamejo se z ljudmi s številko 6, ki jim nudijo veliko ljubezni, hkrati pa jim nudijo tudi veliko svobode v ljubezni. Dobro se ujamejo še s številkama 8 in 9. 

 

Številka 4 - Težko se vežejo

Ljudje, ki so rojeni v številki 4, so zelo neodvisni in ljubijo svobodo. So zelo domišljavi in originalni, toda zaradi svoje zanimive osebnosti, so priljubljeni v vsaki družbi. O vsem so poučeni, imajo smisel za humor in radi imajo ljudi. V ljubezni so pogosto nepredvidljivi in težko se vežejo za daljši čas, ker hitro najdejo kakšno napako na partnerju. Preden se z nekom ustalijo, dajo čez precej turbulentno ljubezensko življenje. Ljudje, rojeni v številki 1, se odlično ujamejo s štiricami, ker so približno enako entuziastični, oboji pa imajo tudi radi spremembe. Štirice so prav tako v dobrih odnosih s sedmicami. 

 

Številka 5 - Skriva svoja čustva

To so zelo komunikativni ljudje, katere odlikuje iznajdljivost, spretnost in hitrost. So zelo kreativni, pristno šarmantni in zabavni. Obožujejo izhode ven, zabave in potovanja. V ljubezenskih odnosih so pogosto nesproščeni, saj vse racionalizirajo, težko pa se tudi odprejo. Kakorkoli že, zelo lahko se jih da zapeljati, uspešni pa so tudi sami pri zapeljevanju. Najbolje se ujamejo z enicami in šesticami. 

 

 

Številka 6 - Ljubezen je na prvem mestu

 

Rojeni v številki 6 so prave umetniške duše, ki jih krasi bujna domišljija, dobra osebnost, so tudi zelo popustljivi in tolerantni. To pa jih postavlja na vrh najbolj željenih ljubezenskih partnerjev. Vedno so umirjeni, ljubezen pa je pri njih na prvem mestu. Ko se zaljubijo, se zaljubijo močno in vedno so v iskanju sorodne duše. Brez ljubezni niso pomirjeni, zato jo bodo iskali dokler ne bodo našli pravega partnerja. Številka 3 jim lahko nudi željeno varnost, z njo pa bo tudi komunikacija dobra. Dobro se bodo ujeli tudi s številko 5, s katero bodo imeli zanimivo in vznemirljivo življenje. 

 

Številka 7 - Vse bi naredili za partnerja

 

To so intuitivni ljudje z bujno domišljijo, pogosto pa so tudi zelo duhoviti. So razumni, tolerantni in popustljivi. Zelo pa so občutljivi, zato jih ni težko prizadeti. Zelo težko si opomorejo po razhodu, potrebujejo tudi veliko časa, da se odločijo za novo zvezo. V ljubezni so nežni, romantični in čustveni, za partnerja pa bi naredili prav vse. Čeprav imajo odlično intuicijo, pogosto izberejo napačnega partnerja. Ljubezensko srečo bodo lahko ustvarili, če se bodo povezali z osebami, ki so rojeni v številkah 1 in 2, saj bodo z njimi imeli občutek, da se zelo dobro razumejo na čustveni ravni. 

 

Številka 8  - V ljubezni so zelo previdni

Osmice so zelo praktični ljudje, ki so hkrati realni. Nimajo nerealnih ciljev, zelo so previdni in sistematični. So strpni in imajo odlično samokontrolo. Njihov um je zelo analitičen, v ljubezni pa so previdni, morda celo preveč. Zelo se bojijo, da bodo prizadeti, zato bodo dolgo in zelo previdno iskali partnerja. Iščejo varnost v ljubezni, oziroma zvezo, ki bo odgovorna in trajna. Prav zaradi tega jim najbolj odgovarjajo partnerji, ki so rojeni v številki 3 in 9. Trojke so enako praktične kot oni, z deveticami pa se ujamejo v energiji. 

 

 

Številka 9 - Veliki osvajalci

Devetke krasi strastna in energična narava, vendar pa so tudi zelo trmasti in eksplozivni. So iskreni in direktni, ker ne marajo okolišenja. Psihično so zelo močni, imajo pa tudi zelo izražen libido. Ko so zaljubljeni, popolnoma izgubijo glavo. Osvajajo direktno in so pri tem šarmantni, ne glede na spol. Tako ženske kot moški, rojeni v tej številki, se hitro zaljubijo in bi naredili vse, da željeno osebo osvojijo. V ljubezni se odlično ujamejo s trojkami in peticami, s katerimi se lepo dopolnjujejo in s katerimi so v skladnem odnosu, šestice in osmice pa jih pomirjajo.