Radio1_v_zivo


Izgubila je sina in na svoj poročni dan doživela nekaj, kar ti naježi kožo!
Viralno | 23. 7. 2017 12:02
Zgodbe, ki jih piše življenje in sežejo do srca
Ključne besede:     poroka    smrt    sin    ganljivo    srce    presenečnje
Becky tega dne ne bo pozabila nikoli ...

Bolečina ob izgubi najbližjega je nekaj nepredstavljivega in ravno to je dve leti nazaj doživela Becky Turney iz Aljaske. Izgubila je svojega otroka, 19 - letnega sina Tritona.

Čeprav sprva ni vedela, kako nadaljevati s svojim življenjem, je globoko v sebi vedela, da mora naprej in preprosto živeti dalje. Dve leti po smrti sina, se je 40 - letna Becky odločila poročiti z moškim svojih sanj. Kljub temu da je poroka čas za slavje, je bolečino še vedno nosila v srcu in na ta posebni dan v mislih imela še nekoga - svojega sina.

Želela je, da bi bil tisti dan prisoten, a ker to ni bilo mogoče, je kljub temu da ga ni bilo med njimi vseeno dobi svoj stol na katerem bi sedel, če bi bil še živ. Stolu je dala poseben pečat, nanj položila veliko tablo ter nanjo zapisala sledeče:
''Na tvoj poročni dan bom v nebesih. Kaj lahko storim? Prišel bom na zemljo, da bom ta dan preživel s teboj, zato mi čuvaj prazen stol. Morda me ne boš videla, ampak jaz bom tam!''

Zatem se je zgodilo nekaj, česar ni pričakoval nihče ...

Njen bodoči mož Kelly ji je pripravil presenečenje, ki je v jok spravil vse pristone. Nekaj minut preden naj bi odkorakala pred oltar, ji je predstavil mladega fanta po imenu Jacob Kilby. 21 - letni fant je priletel iz San Diega na porolo z razlogom, da bi se srečal z njo. Čeprav ga ni poznala, je v nekem trenutku takoj vedela za kaj se gre in prevzela so jo čustva. Planila mu je v objem in se od sreče zjokala.
To je bil fant, ki je leta 2015 prejel Tritonovo srce, saj je Becky po smrti donirala njegove organe. Ko ga je objela je začutila, kot bi končno spet v objemu imela svojega sina.

,

Končno je lahko slišala bitje sinovega srca in to je bilo na poročni dan zanjo najlepše darilo, ki si ga bo zapomnila za vedno.''Kričala sem kot majhna deklica in kar naprej poskakovala. To je bilo nekaj neverjetnega in še nikoli nisem doživela takega presenečenja! To, da mi je Kely pripravil takšno presenečenje in da do poroke nisem nič posumila je nekaj neverjetnega!'' je povedala Becky.Z darovanjem sinovih organov, je rešila kar 5 življenj, na kar je bila izredno ponosna.