Quantcast
Radio1_v_zivo


TO so znamenja, ki ne gredo SKUPAJ - obsojena so na propad in neuspešno ljubezen
Horoskop | 18. 7. 2017 15:18
''Bolje, da greva narazen že danes!''
Ključne besede:     horoskop    znamenja    pari    prepiranje    nekompatibilnost    propad    neuspeh    neujemanje
Se preveč kregata? Morda pa nista kompatibilna v horoskopskih znakih

So ljudje, ki v astrologijo verjamejo in so ljudje, ki na to ne dajo nič. Vseeno pa obstajajo neke potrditve, da določena znamenja med seboj ne funkcionirajo, saj se osebnostno preveč razlikujejo ali preprosto povedano - si niso pisana na kožo. Astrologi so naredili seznam kombinacij znamenj, ki v zvezah ne najdejo skupnega jezika.


OVEN & BIK - Velik kaos

To je kombinacija, ki nikakor ne gre skupaj. Oven je trdoglav in zelo odločen, bik pa je tisti, ki je preveč ponosen in misli, da ima vedno prav. Oven je zelo temperamenten in gre rad z glavo skozi zid, da dobi tisto kar želi. Kakor hitro dobi zanimanje za eno stvar, ga še hitreje izgubi, medtem, ko bik ne mara zaletavosti in hitrih odločitev. Če se ta dva znamenja združita, velikokrat pride do velikega kaosa. Njuno življenje je napeto, skoraj vsaka malenkost pa ju pripelje do prepira, ki mu ni videti konca.


DEVICA & TEHTNICA - Na bojni nogi

Devica in tehtnica sta popolnoma zaverovani sami vase, življenje jemljeta nekoliko preresno, kar lahko v razmerju privede do prevelike resnosti in negativne energije. Devica lahko tehtnico obravnava za preveč otročjo in brezglavo, s čimer pride do nesoglasij. Čeprav imata oba znamenja rada red in čistočo, je devica tista, ki je še bolj obsedena s tem, kar lahko posledično v razmerju postane utrujajoče. Tehtnica rada nevede užali, devica, ki zna biti bolj občutljiva, pa to le potiho prenaša in v sebi kuha bolečino. To je kombinacija, ki uspeva le na začetku, nato pa se začne dvoboj, ki ne vodi nikamor razen v pogubo.


RAK & VODNAR - En kup nervoze


Vodnar zelo rad troši denar za lastne potrebe in za to, da se nagradi čisto brez razloga - za dušo. Sprememb se v življenju ne boji, rak pa je v teh stvareh na popolnoma na drugem bregu. Je bolj občutljivejše sorte, se prehitro vznemiri, zato rad živi umirjeno življenje, brez dodatnega stresa. Vodnar je zelo svobodnega duha, rad je naokoli, se predaja avanturam, medtem, ko je rak zelo rad doma, obkrožen z družino in živi čimbolj sproščeno. Vodnar bo raka nenehno utrujal, kar ga bo nerviralo in mu ne bo dalo dihati.


TEHTNICA & RIBI - Agresivno razmerje


To je zveza v kateri je veliko stresa, napetosti in nesoglasij. Razmerje, ki kmalu postane preveč agresivno, utrujajoče in kaj hitro pride do težav s komunikacijo. To sta dve znamenji, ki sta si na neki ravni preveč podobni, da bi lahko skupaj funkcionirali, saj se nakopiči preveč podobne energije, ki slej ko prej izbruhne ven in poči. Ko bi prišel moment, ko bi si morala stati ob strani, pa se še bolj odtujita.


STRELEC & KOZOROG - Polomija v postelji

Gre za dve znamenji, ki v postelji ne bi našli skupnega jezika, saj se nekako ne bi mogla drug z drugim sprostiti. Strelec je bolj energične in igrive sorte, medtem, ko je kozorog po večini resen in seks jemlje bolj poglobljeno, čustveno. To strelca spravlja v obup, saj želi v postelji vulkan, ne pa nekoga, ki se tega loti preveč resno. Kozorog je po drugi strani tudi tisti, ki zelo rad komplicira, je običajno neodločen, strelec pa ima rad spontanost. 


ŠKORPIJON & OVEN - Obsojena na propad


To sta dve vrsti znamenj, ki ne želita biti odvisna od nikogar, kaj šele drug od drugega. V življenju želita imeti ogromno prostora zase in ne preneseta, da jima nekdo diha za ovratnik. Obe znamenji radi flirtata, a bi v tej zvezi škorpijon hitreje postal ljubosumen in zanetil prepir. Oba bi imela velike težave s komunikacijo in zaupanjem, kar pa je obsojeno na propad. 


DEVICA & RIBI - Brez kompromisov

Ribe imajo velikokrat svojo glavo nekje v oblakih in živijo nekoliko zasanjano. Device pa so praktične in z nogami stojijo na trdnih tleh. To sta torej dve znamenji, ki bi zelo težko našli kompromis, saj je devica zelo trdoglava in želi imeti svoj prav. Je tudi organizirana in urejena oseba, riba pa življenje jemlje bolj lahkotno in ni tako pedantna ter se ne sekira.


BIK & LEV - Razmerje brez popuščanja

Levi zelo radi raziskujejo in spoznavajo nove stvari, medtem, ko biki obožujejo, da lahko v miru uživajo doma. Tudi ta par ima veliko težav pri sklepanju kompromisov. Oba znaka sta preponosna, se ne ponižujeta drug pred drugim, še posebej pa pazita, da jima ne pade ''krona z glave.'' V tej zvezi nihče ne želi popustiti in vztraja pri svojem. S katere strani bo prej prišlo opravičilo? Najverjetneje z nobene.


DVOJČKA & ŠKORPIJON - Brez pozornosti


Škorpijoni so znamenja, ki so iskrena, na trenutke zelo čustvena in včasih potrebujejo pogovor, da se nekomu izpovejo. Dvojčki pa po večini niso za globoke in čustvene pogovore, saj jih to utruja in ne zanima. Zato škorpijoni od dvojčkov ne dobijo želene pozornosti in postanejo nekoliko posesivni. Dvojčke to še dodatno razjezi in se umaknejo stran. Sovražijo pogovore o ljubosumnosti in ostali nepomembnih stvareh.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del