Radio1_v_zivo


Dragi moški, POJMA NIMATE, kako težko je včasih biti PUNCA!
Srčkano (cute) | 22. 6. 2017 14:14
Vsakodnevne težave žensk, ki te bodo nasmejale ... tudi nežnejši spol :)
Ključne besede:     moški    ženske    odnosi
Še sanja se ti ne!

Včasih ni lahko biti ženska. Dnevno se namreč zgodi en kup situacij, takšnih prikupnih, kot tudi tistih, ki nežnejši spol še kako spravijo ob živce. 

 

21-letna romunska umetnica Cassandra Calin je v svojih ilustracijah povzela nekaj najpogostejših vsakodnevnih ženskih težav, ki te bodo zagotovo nasmejale. 1. "Nič nimam za obleči!"2. "Internet ne dela! Kaj naj počnem s svojim življenjem?"3. Ličenje s pomočjo YouTube videov. "Prekleto, zakaj izgledam kot panda?!"


4. "Mmmm, torta!" Pojej jo, saj veš, da si jo želiš! 5. Ličenje z eyelinerjem izgleda enostavno na spletu, ampak v realnosti je ponavadi takole ... 6. Dolgolaske in spanje ... se tudi ti zjutraj zbudiš kot trol? :) 
7. Najdeš popoln pulover in kot zakleto ga NIMAJO v tvoji številki! 


8. Ko prosiš nekoga, da te pofotka in povsem zafrkne sliko. "Jooj, kaj res ne znaš držati telefona pri miru, da fotka ni meglena?" :) 9. Ko te vsi sprašujejo, če si OK in, če je kaj narobe. "Kaj ti ni jasno, samo moj obraz je takšen!"10. Zakaj bi si brila noge, če nimaš zmenka. Kdo jih bo pa videl? Poleg tega imajo dlačice termo učinek in te ne zebe! :) 
11. Ko se res ekstra potrudiš, da res ničesar ne primeš s sveže nalakiranimi nohti in se VEDNO zgodi neka brezvezna situacija, ko si uničiš manikuro in moraš ponovno od začetka! 
12. V iskanju popolnega selfija narediš ogromno fotk in nad določenimi se kar zgroziš. Imam res eno oko manjše od drugega? "Kaj je to na mojem nosu? Mozolj???"
13. "Čez "kumot" ga ni!" :)