Quantcast
Radio1_v_zivo


NORI KOMENTATOR
Nagrajujemo | 23. 6. 2017 8:10
Ogled tekme Barcelone z Denisom Avdićem in Goranom Obrezom!
Ključne besede:     Beko    hladilnik    Barcelona    tekma    nogomet    Camp Nou
In to brezplačno!

Predstavljaj si … Barcelona, stadion Camp Nou, ekipa Barce ravno prihaja na zelenico, tisoče glasnih navijačev začne vzklikati, še nekaj trenutkov in začel se bo pravi nogometni spektakel!!! 

 

Zdaj lahko tudi ti vse to doživiš V ŽIVO! In to brezplačno!

 

Na Radio 1 prihaja super zabavna akcija NORI KOMENTATOR!

 

V našem studiu namreč gostuje nori komentator, ki budno spremlja edino nogometno prvenstvo, ki se dogaja v tvoji kuhinji. Natančneje v hladilniku Beko, kjer vsa zelenjava in sadje ostanejo sveži dlje kot pri tvojem sosedu! Ko v napeti tekmi pride do odločilnega trenutka, pa naš komentator »zmrzne«. Tvoja naloga je, da napoveš razplet. Bo gol ali ne.

 

Če pravilno uganeš razplet tekme v Beko hladilniku, si že skoraj v Barceloni na ogledu nogometnega spektakla! Pa ne sam! S seboj lahko vzameš kogarkoli želiš!

 

Hitro izpolni spodnjo prijavnico in počakaj na naš klic!

 

 

 

Da ti vse skupaj še bolj podrobno razložimo, kako bo zadeva izgledala pa je Goran Obrez obiskal Denis Avdić Show, kjer je Miha poskusil ugibati, če bo ali ne bo gola. 


 

Na nepozabno dogodivščino v Barcelono te peljejo Radio 1, Denis Avdić Show in Beko, ponosni partner FC Barcelona.

 

 

  

Pred nami je dolgo, vroče poletje in sonce že kaže svojo moč v tem težko pričakovanem in za večino najbolj očarljivem delu leta. Vsakodnevno preživljanje časa v kuhinji je še posebej v poletnih dneh lahko še kako vroče in naporno, zaradi česar seveda potrebujete hitro in učinkovito hlajenje. Hladilniki Beko imajo številne lastnosti, katerih namen je ohraniti svežino živil toliko časa, kolikor je to le mogoče.

 

S svojo inovativno tehnologijo hladilniki Beko pomagajo vzdrževati hiter življenjski tempo ob vseh spremljajočih spremembah. Izjemne tehnologije hlajenja kot so tehnologija EVERFRESH+, AKTIVNA MODRA SVETLOBA, NEO FROSTRAPID COOLER in tehnologija PROSMART INVERTNEGA KOMPRESORJA s pomočjo ostalih izjemnih idej za dolgotrajno shranjevanje živil ponujajo vsestransko prilagodljivost in močno olajšajo vaše vsakodnevne potrebe ter s tem zadovoljijo tudi najzahtevnejše uporabnike.

 

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del