Quantcast
Radio1_v_zivo


BREZ ČAKALNIH VRST
Nagrajujemo | 9. 6. 2017 16:25
Naj vas vrsta ne ovira na poti do zdravja!
Ključne besede:     Vzajemna    Zavarovalna polica    čakalne vrste    zdravstvena zavarovalnica
Na Radiu 1 smo se s prijatelji z Vzajemne odločili, da bomo pomagali skrajšati vaše čakalne vrste.

A ne bi bilo lepo, če bi lahko do specialističnih zdravniških storitev, drugega mnenja ali operativnih posegov prišli brez čakalnih vrst?

 

Kako?

 

Na Radiu 1 smo se s prijatelji z Vzajemne odločili, da bomo pomagali skrajšati vaše čakalne vrste. 

 

Prijavi se preko spodnje prijavnice in če bomo le lahko, ti bomo pomagali, da boš za svojo težavo obravnavan (skoraj) takoj. 

 

Vse to s pomočjo Vzajemne in Mreže izvajalcev zdravstvenih storitev Vzajemna Net.

 

 

Ne bomo rešili sveta, bomo pa narisali marsikateri nasmeh in morda rešili tudi nastanek kakšne hujše bolezni. Pomagajmo malemu človeku.

 

Izbranim poslušalcem Radia 1 bomo omogočili zdravstvene storitve, ki jih bodo dobili praktično takoj in jim na ta način pomagali rešiti njihove zdravstvene probleme. Tudi ostali lahko pridete hitro do zdravstvene oskrbe v mreži Vzajemna Netposkrbite za svoje zdravje in zdravje vaših bližnjih in sklenite zavarovanje Zdravstvena polica.

  

 

 

Zdravstvena polica je zavarovanje za kritje stroškov samoplačniških zdravstvenih storitev.


• Z Zdravstveno polico boste lahko hitro dostopali do kakovostnih specialističnih zdravstvenih storitev, operativnih posegov ali drugega mnenja zase in vaše otroke.


• Poklicali nas boste, mi pa vas bomo obravnavali hitro in za vas pripravili individualni načrt poti do zdravja doma ali v tujini. V našo mrežo Vzajemna Net so vključeni vrhunski strokovnjaki in mednarodno priznane zdravstvene ustanove v Sloveniji in izven naših meja.


=> Več o zavarovanju


Pravila za sodelovanje