Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako držiš VOLAN? To pove, če si vodja, miroljuben, perfekcionist ...
Psihologija | 11. 6. 2017 13:57
Kako držiš krmilo med vožnjo, odkriva veliko o tvojem karakterju
Ključne besede:     volan    karakter    osebnost
Način, kako držiš VOLAN razkriva marsikaj!

Obstaja deset načinov, kako vozniki držijo volan, ko vozijo, to pa odkriva tudi, kakšni so v življenju.


Minimalist

Ena roka je na volanu, druga na menjalniku.Ti poskušaš živeti čim bolj enostavno. Rajši imaš nekaj dobrih prijateljev, kot pa ogromno znancev, ki niso zares dobri prijatelji. To ne pomeni, da si dolgočasen, ljudje te cenijo, spoštujejo tvoj stil življenja in to, da ne dramatiziraš.Logičen tip človeka

Ena roka je na volanu zgoraj, druga spodaj.Si zelo razumen in racionalen tip človeka. Družina te zelo ceni zaradi tega, ker si se sposoben pravilno odločati in ker se lahko nate zanesejo. Zelo menjaš razpoloženje, čeprav se na vse pretege trudiš to kontrolirati.


Miroljubnež

Obe roki sta na sredini volana.Ne maraš konfliktov in naredil boš vse, da se jim izogneš. Včasih znaš povzdigniti glas na nekoga, vendar pa se to zgodi zelo redko.

Sovražnosti med ljudmi ne preneseš in nagnjen si k temu, da želiš ustvariti premirje med dvema sprtima stranema, ali pa rešiti problem.


Perfekcionist

Roki sta na zgornji polovici volana, razmaknjeni.Volan držiš tako, kot so te naučili v avtošoli, ker si prepričan, da se moraš držati pravil in vse narediti pravilno. To je pravzaprav tudi tvoj življenjski moto, zaradi katerega si tudi zelo uspešen v življenju. Veliko ljudi okrog tebe želi biti kot ti - ti si njihov vzor.


Paničar

Roki sta na zgornji polovici volana, zelo blizu druga drugi.Pogosto se boriš s tesnobnostjo in rad preveriš stvari dvakrat ali trikrat, da se prepričaš, da je res vse v redu. Bližnji te vedno skušajo umiriti in želijo, da se sprostiš. To delajo zato, ker vedo, da si čudovita oseba, ki se skriva za svojo lupino.


Avanturist

Ena roka je na sredini volana.Ti si pravi primer človeka, ki ima rad avanture. Kakršna koli aktivnost, ki bo poskrbela za dvig adrenalina, te bo pritegnila. Prijatelji in družina pogosto niso navdušeni nad tvojim stilom življenja, a kljub temu te spoštujejo in odobravajo tvoj način življenja.


Vodja

Obe roki sta na dolnji polovici volana, narazen in s prsti obrnjenimi proti vozniku.Lahko se reče, da si rojen vodja in da brez težav prevzemaš odgovornost. Si samozavesten in ljudje te spoštujejo kot mentorja, zaupajo ti. V službi te pogosto hvalijo zaradi tvojih voditeljskih sposobnosti.


Hranilec

Ena roka je na spodnji polovici volana.Ljudje te imajo radi in čutijo tvojo ljubeznivost in skrb. Srečen si, ko tvojim bližnjim uspe kaj v življenju in vedno si jih pripravljen podpreti v vsakem trenutku.

Nisi ravno vodja in ne želiš za vsako ceno doseči nekaj v življenju ali nekaj spremeniti. Bolj ceniš sproščenost in duševni mir, zato sprejemaš, da so nekatere stvari pač takšne, kot so.Super tipTi si utelešenje mirnega človeka, ki ostane miren v skoraj vsaki situaciji. Za tebe je vsak dan praznik in v življenju ne želiš ničesar spreminjati. Prijatelji in družina radi preživljajo čas s teboj, še posebej, ko se želijo zares sprostiti.


BuldožerZelo zasedena oseba si in nimaš časa za ljudi, ki ti stojijo na poti. Bližnji se čudijo tvoji odločnosti in ambicioznosti. Vedo, da lahko vedno pri tebi iščejo podporo, ko gre za resne življenjske situacije.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del