Quantcast
Radio1_v_zivo


Medvode v gibanju
| 2. 6. 2017 12:58
Osrednja prireditev bo 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU
Ključne besede:     Medvode v gibanju    nočni tek    Sotočje    Medvode    šport
Nov festivalski projekt Športne zveze Medvode in Javnega zavoda Sotočje Medvode.

MEDVODE V GIBANJU je nov festivalski projekt, s katerim želijo povečati ponudbo množičnih športno rekreativnih prireditev na tem področju, saj je bil ta segment športne rekreacije do sedaj precej zapostavljen.
Festival bo združeval množične prireditve z velikim deležem prostovoljnega dela (preko 150 prostovoljcev) in velikim številom udeležencev (pričakovanih preko 1500 obiskovalcev). Ključna prednost festivala bo multikulturna ponudba v centru občine in dan kasneje v njeni okolici, ki bo zadovoljila še tako široko paleto okusov obiskovalcev različnih starosti.

Središče dogajanja bo v centru Medvod, kjer bo zapora cest v dolžini 600m, izvajale pa se bodo aktivnosti kot so kolesarska dirka, rolkanje, skike, ulični tek za otroke, odprto prvenstvo invalidov na vozičkih, teniški in prostometni turnir, plesne delavnice… Osrednja prireditev pa bo 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU, s katerim želi Športna zveza Medvode povezati kraje v občini, saj bo proga potekala po različnih krajevnih skupnostih, kjer se bomo povezali z lokalnimi društvi, ki bodo sodelovala pri organizaciji.

Program: tu