Quantcast
Radio1_v_zivo


VELIKI ZMAGOVALEC ŠOVA ZVEZDE PLEŠEJO JE DEJAN VUNJAK
Svet slavnih | 28. 5. 2017 22:48
Prva sezona plesnega spektakla je končana
Ključne besede:     Zvezde plešejo    zmagovalec    resničnostni šov    POP TV
Dejan in Tadeja

Končana je prva sezona plesnega spetklakla, resničnostnega šova Zvezde plešejo, ki smo ga lahko spremljali vsako nedeljo na POP TV. Danes smo dobili zmagovalca, ki je skupaj s soplesalko v sicer močni konkurenci, prejel največje število glasov gledalcev pred TV zasloni. Zmagovalca prve sezone plesne vročice sta tako glasbenik Dejan Vunjak in soplesalka Tadeja

 
Veliko finale in popravni izpiti

 

Igralka Maja Martina Merljak, mojster borilnih veščin Denis Porčič – Chorchyp in glasbenik Dejan Vunjak so bili trije finalisti prve sezone plesnega šova Zvezde plešejo. Za finalno oddajo so morali pripraviti dve koreografiji. Prvi ples je bil pravzaprav neke vrste popravni izpit, ki so jim ga izbrali sodniki. Šlo pa je za ples, ki so ga pari sicer že zaplesali, a se niso najbolje odrezali. Drugi ples pa so si pari sami izbrali in ne samo to, določiti so morali tudi glasbo za zraven. 

 

Po popravnem izpitu, pri katerem sta Denis in Maja Martina od sodnikov prejela najvišje število točk, Dejan pa točko manj, sta v superfinale po glasovanju gledalcev prišla oba fanta. 

 

Še enkrat sta se spopadla na plesišču in zmaga je šla v roke simpatičnega in energičnega Dejana.

 

Čestitke! 

 

Finalisti prve sezone. Foto: POP TV Po glasovanju gledalcev sta si plesni globus prislužila Dejan in Tadeja, ki sta od samega začetka kazala izjemen talent in ves čas delovala za odlično kombinacijo mladostne energije in poskočnih plesnih korakov.   

 

V plesnem spektaklu se je predstavilo 12 znanih Slovencev v kar 104 nastopih: Leticia Slapnik Yebuah, Iryna Osypenko Nemec, Aleksandra Balmazovič, Nuša Lesar, Maja Martina Merljak, Urška Vučak Markež, Denis Porčič – Chorchyp, Dejan Vunjak, Igor Štamulak, Janez Usenik, Miha Dragoš in Jernej Tozon so v paru s profesionalnimi plesalci poskušali prepričati strokovno žirijo v postavi Katarine Venturini, Andreja Škufce, Nike Ambrožič Urbas in Lada Bizovičarja ter gledalce pred TV sprejemniki, ki so lahko za svoj najljubši par tudi glasovali. 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del