Quantcast
Radio1_v_zivo


DEKLIŠČINE IN FANTOVŠČINE: Iskreno o tem, kaj se v resnici tam dogaja
Denis Avdić Show | 23. 5. 2017 10:41
''Partnerke še danes mislijo, da smo bili samo fantje ...''
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    mojradio1    dekliščine    fantovščine    prigode    priznanja
Nekatere fantovščine se sprevržejo v pravi razvrat!

Maj je mesec ljubezni in čas, ko se začenjajo fantovščine ter dekliščine. Ekipa Denis Avdić Showa se je zato obrnila kar na prijatelja Uroša, ki se bo poročil v začetku junija in je več kot očitno tisti tip fanta, ki ni za tradicionalno fantovščino. Zaupal nam je, da bo naredil nekaj drugačnega in kar malce bolj ''ubrisanega''. Da bi prišel do svoje bodoče neveste, bo prekolesaril celih 100 km, vmes pa opravljal raznorazne naloge ... 

Prisluhni, kako si je fant zamislil ta nori načrt:

Najbolj nora fantovščina, kjer bo veliko fizičnega napora
Uroš zaupal načrt za svojo fantovščinoNina pa nam je zaupala, kaj je ušpičil njen fant, ko je odšel na prijateljevo fantovščino v Bratislavo. 


''Nazaj je prišel s šivano glavo, pobruhan, zbežal je z bolnice ...''
Nina o tem, ko je šel njen fant na fantovščino
Javili so se nam tudi poslušalci, ki so nam zaupali svoje kratke, a zelo zanimive zgodbe z dekliščin in fantovščin:


Moja sestra je imela dekliščino, kjer smo ji pripravile škatlo in v njo dale različna vprašanja iz mladosti, na katera je morala pravilno odgovoriti - če ni, je sledila kazen. Odslužila je kazni, kot so: erotični ples na mizi v lokalu, petje v trgovini med policami in tista najhujša: Čisto gola je morala sesti v avto in iti en krog po mestu. 

A., 31 let


Od mojega kolega bratranec je ''svoje'' fante peljal v Amsterdam, natančneje v rdečo četrt. Baje je trem od njih celo častil ''dekle za eno noč''. Zatem so šli po raznoraznih Coffee Shopih, kjer se je drama le še nadaljevala. Nazaj so prišli en dan pred poroko, namesto tri, kot je bilo sprva načrtovano. Nevesta je bila tako jezna, da je celo odpovedala medene tedne. 

P., 36 let


Dekliščino sem preživela v striptiz klubu. Ne morem verjeti, da smo s prijateljicami dejansko prestopile vrata tega kluba in tam preživele eno najbolj norih noči. Spoznala sem, da so včasih moški na zabavah res odveč. 

M., 34 let


Meni so prijateljice pripeljale striptizerja, čeprav sem bila zelo proti temu. Po nekaj kapljicah alkohola, pa sem se popolnoma sprostila in mi ni bilo težko pojesti tiste banane, ki si jo je zataknil v hlače.

T., 29 let


S prijateljicami smo šle na koncert, kjer smo se po dolgih letih celo zakadile in ne samo napile. Toliko smeha pa že dolgo ne. Tistega večera sem spoznala zelo simpatičnega fanta, ki je rekel, da bi me takoj oženil, če se ne bi poročila. Vse kar sem neumnega storila je bilo, da ga sem ga poljubila. 

G., 38 let


Jaz sem se na svoji fantovščini zbudil v bolnici nekje na Krku in imel šivano glavo. Zgubil sem denarnico in celo zaročni prstan. Ko sem videl posnetke, ki so mi jih pokazali prijatelji in kaj vse sem tisto noč počel ... žena mi zagotovo ne bi več zaupala otrok. 

M., 39 let


Prevaral sem jo prvič, zadnjič in nikoli več. Bilo je čisto spontano, pijano in nič mi ni pomenilo. Začutil sem, da je najbrž to zadnjič, ko bom lahko z drugo. Baje ti je kot ženinu dovoljeno še zadnjič vse ... baje. 


L., 28 let


Ženil se je moj najboljši prijatelj, zato smo odšli za vikend dni v kočo in najeli striptizeto. Z njo smo se zabavali celo noč - vsi, ne samo ženin! Več ne bom povedal, lahko pa vam zaupam, da vse naše partnerke še danes mislijo, da smo bili sami, da smo pekli, pili in lovili ribe.

R., 30 let


V puloverju in bundi sem se zbudil sredi avgusta, na klopci v parku. Na čelu pa sem imel napis: ''Klošar''. To je vse kar bom povedal.

B., 29 let