Quantcast
Radio1_v_zivo


Če objavlja TE fotografije, je še VEDNO nora nate in te želi narediti ljubosumnega
Ljubezen in odnosi | 5. 8. 2017 11:10
Ne ni zato, ker te ne mara ... ravno obratno!
Ključne besede:     fotografije    splet    objava    ljubosumje    objavljanje    zapeljivo
Kakšne fotografije pa ti objavlaš?

Ženske ne bodo priznale, a za lepo fotografijo porabijo kar nekaj časa, preden jo sploh objavijo na splet. Na fotografiji morajo izgledati kar se da dobro in si bodo prislužile čimveč všečkov, ki bodo to le še potrdili.

Kaj pa, če želi mična gospodična, v resnici s fotografijo narediti ljubosumnega svojega bivšega fanta ali nekoga, ki ji je všeč, pa je sploh še ni opazil? Mislimo, da je prej razlog bivši ... logično.

No, ženske so v objavljanju fotografij prave mojstrice in točno vedo, s katero sliko bodo vzbudile pozornost. 


FOTO št. 1: Seksi selfiji
Ženske rade izzivajo s selfiji, kjer šobijo ustnice, gledajo zapeljivo v objektiv in hkrati delujejo nedolžno. Velikokrat želijo na ta način svojemu bivšemu pokazati, kaj je izgubil in da mu je lahko žal. Če objavlja selfije, kjer je totalno ''našpičena,'' potem je res v krizi ...


FOTO št. 2: Zapeljive poze
Rade se slikajo v ogledalu, kjer pozirajo v različnih pozah, poudarjajo svojo zadnjico, prsi, trebuh ter ostale atribute, ki jih želijo pokazati. S tem buri moško domišljijo, hkrati pa si potrjuje samozavest in upa, da jo opazi čim več ljudi. Če bo med njimi tudi bivši ali fant, ki je všeč, pa je zadeva več kot uspela! Drugič morda sleče še kakšen kos obleke več ... morda!


FOTO št. 3: Slike različnih lokacij in potovanj
Slike s potovanj, obiskovanje različnih lokacij, druženje s prijatelji, vse to in še več vsakodnevno deli na svojem spletnem omrežju. S tem želi povedati, da je srečna, kot še nikoli v življenju in odkar je končala zvezo živi bolje - še vedno pa želi, da to vidi on. Da mu bo žal, kakopak!


FOTO št. 4.: Skrivnostne večerje
Večerje, kosila, raznorazni prigrizki, sladice in vse aktivnosti, kjer lahko pokaže, kako ji gre dobro in kaj vse si lahko privošči. Ponavadi slika samo krožnik, v kakšni dobri restavraciji, kjer sedi s prijateljico, on pa naj si misli, da je na večerji s kakšnim novim fantom.


FOTO št. 5: Ponočevanje v različnih klubih
Ponoči je prava diva in ves svet je njen. Zabava se le v najboljših lokalih in se giba v ''visokih krogih''. Oblečena je v najboljša oblačila, urejena od glave do pet, okoli nje pa so vedno ljudje, ki se prej z njimi ni nikoli družila. Vedi, da ji gre hudičevo dobro, čeprav bi raje s tabo ležala na kavču in jedla pico.


FOTO št. 6: Poziranje na slikah s seksi prijatelji 
''Zagotovo bo ljubosumen in me bo želel nazaj,'ko bo videl to sliko,'' velikokrat razmišljajo ženske, a si v bistvu delajo samo škodo, kot pa korist. V ospredju pa ne sme manjkati niti vrečka, ki naznanja, da ji denarja ne manjka.


FOTO št. 7. Profilno sliko na Facebooku zamenja večkrat
Seksi slike, kjer izgleda noro dobro, mora deliti s celim svetom in posledično svojo profilno sliko zaradi tega, spremeniti večkrat. Na novi fotografiji lahko občuduješ njeno postavo, lepo pričesko in celo vidiš, kolikšno število všečkov je zbrala.

Bravo, dekle! Zagotovo bo že jutri tvoj!


FOTO št. 8: Objavlja slike iz fitnesa, čeprav ne mara telovadbe
So dekleta, ki hodijo v fitnes za dobro počutje in se dejansko preznojijo, so pa tudi tista, ki fitnes obiskujejo zgolj zaradi ene same stvari: Da se lahko slikajo, pokažejo in to delijo na spletnem omrežju. Fitnes je zadnje čase popularen in je pomembno tudi to, da si v njem lepo oblečen ter dobiš čimveč pogledov. 


FOTO št. 9: Slike z dopusta, kjer neznansko uživa ...
Ko sta bila na dopustu skupaj je objavila le 3 slike, odkar pa je sama, je v enem tednu naredila totalno fotografsko razstavo, kjer je seveda samo ona. Vedno poskrbi, da je na fotografiji lepa in v zapeljivih oblačilih, ki jih prej ni morda oblekla nikoli. Kaj porečeš na to? Jo boš vzel nazaj?
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del