Quantcast
Radio1_v_zivo


Če imaš doma eno od teh VHS kaset ... z njo lahko zaslužiš več tisoč evrov!
OMG/WTF | 26. 4. 2017 5:17
Risanka Aladin je baje vredna kar 46.736,77 EUR
Ključne besede:     kaseta    nostalgija    vhs    disney    prodaja    vrednost
Vrtoglava številka denarja za Disneyjevo klasiko Aladin

Na tvoji polici v dnevni sobi najbrž že dolgo ni več kaset in videorekorderjev, ki so bili včasih nepogrešljivi del vsake hiše. Kasete so danes postale prava redkost, zato je njihova vrednost toliko bolj dragocena. Kasete, ene izmed kolekcije The Black Diamond Disney Collection imajo vrtoglavo ceno, medtem, ko druge niso vredne nič.

Na spletni strani eBay smo zasledili, da jih njihovi imetniki, ki živijo ''čez lužo,'' zelo cenijo, saj jih nekateri izmed njih prodajajo po vrtoglavih cenah.Poudariti gre, da ni vsaka ''stara'' stvar, v tem primeru kaseta, ki jo imaš doma vredna več tisoč evrov, saj veljajo določene specifike in oznake, ki označujejo njihovo vrednost in s tem tudi ceno.
Tukaj se poraja le vprašanje, kdo bi bil pripravljen za kaseto Disneyjevih klasik toliko odšteti? Očitno je v Ameriki vse mogoče in obstajajo ljudje, ki jim takšne stvari pomenijo ogromno in bi bili zanje pripravljeni odšteti kar precej denarja.

Disneyevo kaseto lahko prodaš na eBayu za vrtoglavo ceno


Če imaš doma tujo verzijo risank in se ti na njih nabira prah, potem poskusi srečo. Zopet poudarjamo, da se ne veseli prehitro, saj ni vsaka ''starina,'' ki jo imaš doma vredna na milijone. 


Poznavalci tovrstnih Disneyjevih risank se očitno še kako zavedajo, kako lahko zaslužijo in se spoznajo na to, za koliko jo lahko prodajo.

Naleteti moraš na res velikega oboževalca Disneyevih risank, da bo tvojo kaseto kupil za več tisoč evrov, obstaja pa opcija, da zaslužiš vseeno nekaj evrov, kar prav tako ni slabo.
Aladinova kaseta se prodaja v vrednosti 49.999 dolarjev ali v naši valuti 46.736,77 EUR. 


Klikni na povezavo in si oglej za koliko se prodajajo kasete 


Seveda moraš biti pazljiv pri vseh oznakah, ki jih zahtevajo kriteriji, da je kaseta resnično toliko vredna. 


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del