Quantcast
Radio1_v_zivo


Avdićev gost o strankah : ''Ne spomnim se, kdaj jo je ženska nazadnje pokazala ...''
Denis Avdić Show | 13. 4. 2017 9:15
So današnji moški hujši kot ženske?
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    mojradio 1    frizer    moški    urejenost
Avdić ne more verjeti, da moški pri frizerju bolj komplicirajo kot ženske

Časi se spreminjajo in z njimi tudi moški. Če je včasih veljalo, da so ženske tiste, ki pri frizerju preživijo ure in ure, se ne znajo ločiti od kopalnice, je danes obratno. Moški so tisti, ki dajo na videz ogromno in včasih to vzame veliko časa. 


Avdić je poklepetal s svojim frizerjem Edom, ki zanj skrbi že celih 18 let. Edo je povedal, da so današnji moški pri frizerju več kot ženske, porabijo veliko več produktov za nego svojih las in celo, da pridejo v salon s slikami pričesk, ki jih želijo imeti in so ta trenutek v trendu.


Ženske se pritožujejo: ''Stari, daj neki naredi z njim, no!''
Frizer Edo o današnjih moških
O skrbi za pričesko sta spregovorila tudi Avdić in Deželak, ki se čudita današnjim moškim.Kot zanimivost pa še nekaj o bradatih moških, ki so bolj plodni in primerni za dolgoročna razmerja


Spomnimo se, kako sta leta 2015 z brado izgledala tudi naša voditelja Avdić in Gustinčič ..., ki še danes prisegata nanjo.V eni študiji je sodelovalo 8500 žensk in čisto vse so odločno prikimale, da so moški z brado bolj privlačnejši. To so moški, ki so bolj primerni za resne zveze, saj veljajo za bolj plodne in imajo boljšo možnost preživetja.


Dr. Barnaby Dixon, psiholog, je v svoji raziskavi prišel do zanimivih rezultatov: Bradatost je privlačna in dobra za dolgoročna razmerja, saj nakazuje potencial, da bo moški ženski ponudil več.