Quantcast
Radio1_v_zivo


Tvoja najboljša starost ZA POROKO glede na astrološko znamenje!
Radio 1 priporoča | 4. 4. 2017 5:45
Če si že poročen, pa preveri, če nisi bil prehiter!
Ključne besede:     poroka    starost    leta    najboljše    horoskop    vpliv
Horoskop ti lahko razkrije idealno starost za poroko

Si se že kdaj vprašal, katera je sploh idealna starost, da odkorakaš pred oltar in dahneš večni ''da?'' No, če spadaš med tiste, ki se to še niso vprašali in morda o tem sploh še ne razmišljajo, preveri, kaj si po astrološkem znamenju in ugotovi, kako vpliva na to. 


Če pa spadaš med tiste, ki so že skočili v zakon, potem preveri, če si izbral idealna leta ali si se uštel ;)
1. OVEN - Ne skoči prehitro v zakon!

 

Ovni ste po naravi zelo avanturističnega duha. Če se prehitro ustalite, se prav tako hitro naveličate. Dobro je, da počakate, da popolnoma odrastete preden skočite v zakon. Pred 30-im letom ne hodite pred oltar!

 


2. BIK - Ko najdeš pravo osebo, to začutiš!

 

Biki ste znamenja, ki stojijo na realnih tleh in vam je pomembno, da z osebo, s katero nameravate ostati celo življenje, najdete mir in ste z njo sproščeni. Običajno to odkrijete nekje okoli 30-ga leta in takrat je tudi primeren čas za razmišljanje o poroki.

 


3. DVOJČKA - Do 35. leta ne želiš slišati poročnih zvonov!

 

Dvojčki ste tisti, ki ste radovedni in se zanimate za več intelektualnih področji, kot pa razmišljate o resnih stvareh, kot je npr. poroka. Najraje se poročate okoli 35. leta, ko končno dozorite za velike življenjske premike.

 

 

4. RAK - Ko se zaljubiš, ne razmišljaš prav veliko!

 

Ko se raki odločite za neko veliko stvar, potem ne gledate nazaj. To pomeni, da če se slučajno zaljubite zgodaj in začutite, da je to, tisto pravo, potem ste se pripravljeni poročiti praktično čez noč in se ustaliti okoli 25-ga leta.

 


5. LEV - Preden začutite tisto pravo ... traja!

 

Levi potrebujete kar nekaj časa, da začutite pravi trenutek za poroko. Običajno, zato s poroko odlašate malce dlje kot ostala znamenja in raje odkorakate pred oltar v poznih 30-ih in začetku 40-ih.

 

 

6. DEVICA - Ko te ujame ljubezen si prehiter!

 

Device se znate hitro zaljubiti in zaradi tega tudi hitro poročiti. Včasih se prenaglo odločite za poroko in ste premlade zanjo. Dobro je, da počakate vsaj do poznih 20-ih, ko ste vsaj malo dozorele k temu.

 

 

7. TEHTNICA - Ne analiziraš, ampak to storiš!

 

Tehtnice ste preproste in ne analizirate stvari za katere čutite, da so prave. Če imate nekoga iskreno radi, ste se pripravljeni hitro ustaliti in to že med 20-im in 25-im letom.

 

 

 

8. ŠKORPIJON - Prehiter zakon, prehitra ločitev!

 

Škorpijoni ste strastni in lahko se zgodi, da prehitro skočite v zakon. Zaradi tega se tudi hitro ločite. Za škorpijone je najbolje, da počakajo do poznih 30-ih, ko se strast poleže in niste več tako vihravi.

 

 

9. STRELEC - Najprej kariera, potem pa ostalo!

 

Strelci radi dajete prednost karieri, zato z resno zvezo vedno malce odlašate. Partnerja imate sicer radi, a se z njim ne vidite pred oltarjem. Ko pa se enkrat odločite ustaliti in celo poročiti, to storite okoli 35-ega leta.  

 


10. KOZOROG - Otrok pri 20-ih? Ja, zakaj pa ne!

 

Kozorogi ste po večini zelo družinski, zato vam hitro skakanje v zakon sploh ne predstavlja težave. Nekje sredi 20-ih let ste že pripravljeni imeti otroke, biti poročeni in živeti pravo družinsko življenje.

 


11. VODNAR - Bolje pozno, kot nikoli!

 

Vodnarji sovražite, če vam nekdo omejuje svobodo in morate biti na nekoga priklenjeni - kot je recimo zakonsko življenje. Če se slučajno odločite poročiti, to storite okoli 40 leta ali kasneje.

 


12. RIBI - Ko ugotoviš, da je partner pravi - akcija!

 

Nežne ribice se hitro predate zakonskemu življenju, zato bi lahko včasih vsaj malo počakali, da ugotovite, če je partner res tisti pravi. Če se boste ali ste se že poročili, je za vas okoli 26-ega leta perfektno.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del