Quantcast
Radio1_v_zivo


Avdićev pomladni horoskop: Tvoja ljubezen je odvisna od tega, kaj ješ za ZAJTRK!
Denis Avdić Show | 22. 3. 2017 10:04
Mojster horoskopa napoveduje, kaj te čaka to pomlad!
Ključne besede:     Denis Avdić Show    Radio 1    mojradio1    horoskop    pomlad    ljubezen    zajtrk
Avdićev veliki pomladni horoskop o ljubezni!

Končno je zadišalo po pomladi in s tem tudi po ljubezni. Ptički žvrgolijo, sonce nas razvaja in travniki so polni lepih cvetlic. Kaj bi si lahko človek še želel? Avdić ve! Zagotovo tudi tebe zanima, kako se bo odvijalo tvoje ljubezensko življenje v tem pomladnem času in kaj ti prinaša. Zate je v Denis Avdić Showu pripravil horoskop, ki razkriva tvojo ljubezen na podlagi tega, kaj si ali kaj nameravaš pojesti za zajtrk.

 

 

''Za boljše počutje ne vonjajte lastnih nogavic''
Horoskop za vodnarja Deželaka:

 

 


Horoskop: RAK
Poslušalka Damjana:

 

 

Horskop: KOZOROG
Poslušalec Janez:


 

 

Horoskop: STRELEC
Poslušalec Gašper:

 


Horoskop: TEHTNICA
Poslušalec Rok:

 


Horoskop: DEVICA
Poslušalka Tina:

 


Horoskop: VODNAR
Poslušalka Sonja:

 

 

Za ostala horoskopska znamenja, pa si preberi tukaj: 

 


Oven - Čaka vas prijetno ljubezensko obdobje, polno novosti, presenečenj in avantur. Za zajtrk zaužijte čimveč hranilnih snovi in če boste na vodi čutili, da vas čaka slab dan, boste te pomladi temu naredili konec in ljubezen bo še bolj zacvetela. Rak v luni bo poskrbel, da boste na trenutke potočili kakšno solzo, saj vas partner ne bo poslušal. Spor bosta zgladila med rjuhami, ki morajo biti nujno sveže, drugače bodo solze tekle še zaradi tega. Najbolje, da si za zajtrk privoščita močno kavo in Albertov keks, ki je dober za seks.

 

 

 

Bik - Trma bo tista v katero boste zakorakali v pomlad, a bo zelo hitro popustila. Ljubezen bo cvetela, le pod pogojem, če boste to pustili in se ne boste jezili na malenkosti, s katerimi vas bo razjezil partner: pozabljivost, tečnost in pritoževanje. Ker imate radi udobje, je dobro, da partnerja prepričate, da vas pelje na romantičen dopust. Če ste ženska, mu za dobro jutro specite pico z dodatkom klobase - zagotovo vas bo odpeljal že jutri. Če pa ste moški, ji prinesite čokoladno torto - z manj kalorično kremo seveda. 

 

 

 

Dvojčka - Po večini ste dobre volje, a ko vas ujame slaba, je bolje, da vas pustijo pri miru. Prav tako je na ljubezenskem področju. V pomladnem času bo zaznati nihanja razpoloženja, saj boste hrepeneli po zabavi, hkrati pa iskali nekoga s katerim se boste razvajali. Najraje boste v naravi, kjer boste razmišljali o ljubezni in o tem, kako bi partnerja presenetili z nečim novim - morda s tem, da bi ga enkrat za spremembo peljali na dober hamburger in to kar za zajtrk. Ljubezen gre skozi želodec, zato naredite to čimprej, da ne bosta zapadla v prepir!

 

 

 

Lev - Za vas je ljubezen zelo pomembna in radi imate, da ste od nasprotne osebe občudovani. Tako kot je lev kralj živali, ste vi radi kralj svojega razmerja. To pomlad krone zagotovo ne boste sneli z glave. Počutili se boste močne in lahko se vam obeta sveže ljubezensko razmerje ali pa boste naredili nekaj ekstremno norega ter si popestrili že nastalo zvezo. S partnerjem bosta počela vse, po večini pa bosta jedla. Če želita, da bo poletje še bolj noro, morata na pomladno jutro nujno jesti kot kralja - velike in polne porcije, kraljevskih okusov in brez kančka slabe vesti!

 

 

 

Škorpijon - Vaša ljubezen bo pomladi imela vse možnosti za razcvet. Odvisna bo od tega, koliko časa sta s partnerjem skupaj in kaj najraje počneta. Ker imate radi dinamičnost, boste zagotovo na pomladni čas s partnerjem odšli v kakšen adrenalinski park in se tam sprostili. Kot škorpijon pa imate zelo visoke ideale, zato jih skušajte to pomlad malce znižati, da se ne bo oseba nasprotnega spola počutila manjvredno. Hrana je pomemben del vašega življenja, zato začnete o njej razmišljati že zjutraj. Radi ste skrivnostni, zato si s partnerjem privoščita obilo hrane kar na skrivaj, v eni izmed najdražjih restavracij - pojdita že zjutraj.

 

 

Ribi - Ljubezen bo nežna, kot šum valov in kapljica jutranje rose. Počutili se boste umirjeno in najraje boste v družbi osebe, ki vam je noro všeč. Večino časa boste premišljevali o počitnicah v dvoje, ki pa bi jih najraje izpeljali že kar jutri. S partnerjem bosta obiskala zanimive kraje in spoznala še bolj zanimive ljudi. Previdno le, da ne bo eden od vaju preveč flirtal in se bosta potem sprla. Če boste partnerja za prvomajske počitnice odpeljali na obalo, mora nujno zjutraj zadišati po sardelah ali morskih sadežih, čeprav vam sprva ne bo dišalo - potrpita, za vajino ljubezensko razmerje gre!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del