Quantcast
Radio1_v_zivo


PLANICA 2017 - NOVICE IZ PLANICE
Nagrajujemo | 20. 3. 2017 7:53
Na Radiu 1 podrobno spremljamo vse dogodke v Planici in iz Planice
Ključne besede:     Planica    novice
Redno bomo poročali o vsem, kar je povezano s praznikom poletov in slovenskega ponosa - Planica 2017

Prihaja Planica 2017 – Praznik poletov in slovenskega ponosa.

Planica je že leta ena največjih vsakoletnih športnih prireditev v Sloveniji in eden izmed vrhuncev sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih.

Tega dogodka se veselimo tudi na Radiu 1 in bomo seveda podrobno spremljali vse dogodke v Planici in iz Planice ter jih strnili v prav posebno rubriko: »Planica 2017 – Novice iz Planice«.

Začnemo v ponedeljek 20. 3. in spremljamo dogajanje v Planici vse do zadnjega skoka v nedeljo, 26. 3.

Kako priti v Planico, na kaj biti še posebej pozoren, je še kaj vstopnic, organizirani prevozi, rezultati preteklih sezon in seveda napovedi za letošnji skakalni praznik, so teme, ki jih bomo pokrivali in obveščali naše poslušalce vsak dan v tednu Planice. 


Večina ljudi se le redkokdaj zave, kako pomembno vlogo v našem življenju ima grlo in kako edinstvena moč se skriva v njem. Moč naših grl nam omogoča, da povemo, kar mislimo, predstavimo svoje ideje in se zanje borimo, potolažimo svojega otroka, ko je žalosten ali zaskrbljen, ga spodbudimo in podpremo pred zanj pomembno preizkušnjo. V naših grlih je moč, da ljubljeni osebi povemo, kako radi jo imamo, prijatelju zakličemo v pozdrav, kadar smo srečni, z njim zapojemo, zavriskamo ... Vse to in še veliko več nam omogoča zdravo grlo. 

Vse drugače pa je takrat, ko je grlo vneto in boleče. S to težavo se pogosto srečamo prav jeseni in pozimi, saj nas marsikdaj spremlja prehlad. Kot učinkovito rešitev v teh primerih izberite Septabene, ki poskrbijo za celovito zdravljenje vnetega in bolečega grla. Vsebujejo edinstveno kombinacijo dveh učinkovin. Benzidamin deluje analgetično in protivnetno in tako odpravi bolečino, hkrati pa zdravi znake vnetja (rdečino, oteklino, vroč občutek, oslabljeno delovanje). Širokospektralni antiseptik cetilpiridinijev klorid deluje na vzroke okužbe in jih odstrani. Učinkovite so pri draženju v žrelu, ustih in dlesnih, pri gingivitisu, faringitisu in laringitisu. Septabene so primerne za odrasle in otroke, starejše od 6 let. V obliki pastil in pršila so brez recepta na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.   
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del