Quantcast
Radio1_v_zivo


PLANICA 2017 - TVOJE GRLO JE TVOJA MOČ
Nagrajujemo | 17. 2. 2017 14:50
Imamo 100 kart za Planico - Gremo navijat za naše Orle!
Ključne besede:     Planica    Krka    Septabene    navijači    Slovenija    Orli
Navijaj z nami za naše ORLE!

Bliža se skakaški spektakel, ki ga ne smeš zamuditi! 

Si za to, da letos v Planici za zmagovit polet naših orlov navijaš tudi ti? In to brezplačno? Zdaj lahko!

Septabene in Radio 1 peljeta kar 100 najbolj srčnih navijačev v Planico! 

Kako? Sodeluješ lahko na DVA enostavna načina

1. POKLIČI NAS

Pokliči nas na 080 21 80 in uporabi svojo moč. Kakšno moč? Brez skrbi, fitnes je sicer zdrav, ni pa nujno potreben za našo akcijo! Mi trdimo, da je tvoje grlo tvoja moč! Zato nas pokliči in motiviraj naše orle za zmagovit polet! Lahko si nežen ali glasen, normalen, velik ali mali … vsak ima svoj glas in svojo moč. Naš odzivnik 080 21 80 je za prave navijače in podpornike odprt kar 24 ur na dan!

2. POSNEMI KRATEK NAVIJAŠKI VIDEO

Da pa bo letoš še bolj zabavno, lahko svojemu glasu dodaš še stas! Posnemi svoj navijaški video posnetek na telefon ali kamero in ga naloži preko spodnje prijavnice.


Kaj pa potem?

Ekipa Denis Avdić Showa bo poslušala in pregledala vse ter izbrale tiste najboljše, najbolj domiselne in izvirne!
Pozorno poslušaj Radio 1, kajti ko boš slišal svoj posnetek, imaš samo eno pesem, da pokličeš nazaj in poveš geslo, ki te pelje v Planico: »TVOJE GRLO JE TVOJA MOČ« in že sta vstopnici tvoji. Če boš preslišal svoj posnetek, ni popravnega izpita in bomo naslednjič podelili dvojne vstopnice nekomu drugemu. Splača se! Večina ljudi se le redkokdaj zave, kako pomembno vlogo v našem življenju ima grlo in kako edinstvena moč se skriva v njem. Moč naših grl nam omogoča, da povemo, kar mislimo, predstavimo svoje ideje in se zanje borimo, potolažimo svojega otroka, ko je žalosten ali zaskrbljen, ga spodbudimo in podpremo pred zanj pomembno preizkušnjo. V naših grlih je moč, da ljubljeni osebi povemo, kako radi jo imamo, prijatelju zakličemo v pozdrav, kadar smo srečni, z njim zapojemo, zavriskamo ... Vse to in še veliko več nam omogoča zdravo grlo. 

Vse drugače pa je takrat, ko je grlo vneto in boleče. S to težavo se pogosto srečamo prav jeseni in pozimi, saj nas marsikdaj spremlja prehlad. Kot učinkovito rešitev v teh primerih izberite Septabene, ki poskrbijo za celovito zdravljenje vnetega in bolečega grla. Vsebujejo edinstveno kombinacijo dveh učinkovin. Benzidamin deluje analgetično in protivnetno in tako odpravi bolečino, hkrati pa zdravi znake vnetja (rdečino, oteklino, vroč občutek, oslabljeno delovanje). Širokospektralni antiseptik cetilpiridinijev klorid deluje na vzroke okužbe in jih odstrani. Učinkovite so pri draženju v žrelu, ustih in dlesnih, pri gingivitisu, faringitisu in laringitisu. Septabene so primerne za odrasle in otroke, starejše od 6 let. V obliki pastil in pršila so brez recepta na voljo v vseh lekarnah po Sloveniji.   
Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Pravila za sodelovanje

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del