Quantcast
Radio1_v_zivo


Kakšen seks obožuješ in kako dober si pri seksu, bo odkril mesec rojstva
Radio 1 priporoča | 1. 2. 2017 6:18
SEKSI HOROSKOP za leto 2017
Ključne besede:     seks    horoskop    mesec    rojstvo
Kakšen si v postelji glede na mesec rojstva?

Januar

 

Ljudje rojeni v januarju so najbolj perverzni. V postelji radi eksperimentirajo z vsem, njihovi idealni partnerji pa so rojeni v novembru.

 

 

Februar

 

Oni so avanturisti in zelo strastni, toda če jih hočeš dobiti v posteljo, se moraš z njimi povezati najprej čustveno.

Rojeni v februarju radi vidijo širšo sliko in se ne prepustijo takoj.

 

 

Marec

 

Rojeni v marcu radi preživljajo čas v postelji. Obožujejo intenziven in ljubeč seks, zelo pa jim je pomembno tudi, da je partner zadovoljen.

 

 

April

 

Ti ljudje so zelo neodvisni in zato, ko se končno prepustijo nekomu popolnoma, postane seks z njimi strasten, intenziven in zelo vzburljiv. Toda pri njih je problem, ker jih vse hitro zdolgočasi, to pa se lahko prenese tudi na partnerje. 

 

 

Maj

 

Njim je najbolj pomembno, da je seks senzualen in to z osebo, ob kateri se počutijo dobro in ljubljene. Prav tako jim je pomembno, da so v prijetnem okolju. Oni bodo definitivno uživali na rjuhah iz satena in ob urejeni osebi. 

 

 

Junij

 

Rojeni v juniju bodo skušali preizkusiti vse seks poze, ki obstajajo, ker želijo vedeti in poznati vse. Če želiš nekoga, s katerim boš lahko prakticiral "umazane pogovore" ali "seks po telefonu", bodo junijski otroci pravi odgovor. 

 

 

Julij

 

Da bi popolnoma uživali v seksu, mora za njih obstajati neka glolja čustvena komponenta. Morajo se počutiti varne z osebo, s katero počnejo te stvari in samo takrat bodo naredili vse, da zadovoljijo svojega partnerja.

 

 

Avgust

 

Pri njih je situacija ali-ali. Ali bodo ekstremno sebični ali ekstremno velikodušni. Ne želijo, da se jim govori, kaj morajo početi v postelji in njihov ego je zelo ranljiv.

 

 

September

 

So strastni, ampak svoja čustva imajo vdno pod kontrolo. Rabijo veliko časa, da se sprostijo pred partnerjem in prepustijo strastem. Ko pa se, takrat popolnoma uživajo in izpolnili bodo vse tvoje želje. 

 

 

Oktober

 

Potrebujejo malce več časa, da se odločijo za seks z novim partnerjem. Raje prverjajo teren in malce dlje uživajo v romantiki. Za njih je idealen seks romantičen, nežen ali strasten. Obožujejo počasen in senzualen seks. 

 

 

November

 

Rojeni v novemru so za strasten seks. Želijo ekperimentirati in poskusili bodo vse poze, ki obstajajo. Vzajemna posesivnost jim zelo ustreza.

 

 

December

 

Ljudje rojeni v decembru so zelo kreativni in obožujejo igranje vloge s partnerjem in si izmišljujejo nove seks zgodbice, v katerih so oni glavni akterji. Pogosto je pri njih težava se povezati se na globlji ravni, toda seks bo definitivno zabaven.

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del