Quantcast
Radio1_v_zivo


Slovenke o seksu: Iskreno, žgečkljivo, nepotešeno?
Radio 1 priporoča | 29. 1. 2017 14:15
Dame smo povprašali o tem, kako gledajo na seks
Ključne besede:     slovenke    seks    iskreno    žgečkljivo    ženske    zveze
Le, kaj gre Slovenkam po glavi?

Naše poslušalke in bralke so se opogumile ter nam priznale svoja tiha razmišljanja o tem, kako gledajo na seks. Ene samske, druge srečno v zvezah, tretje v kompliciranem stanju, a vse z enakim problemom, da seks ni to, kar si zamišljajo one. So mar preveč zahtevne ali pa so moški tisti, ki jim ne znajo prisluhniti? :)

 

 

 

Imela sem fanta, ki je bil nepotešen. Včasih sva morala kar 4x – 5x na noč – groza! Sploh nisem več nič čutila, ampak ker sem ga imela rada sem se delala, da uživam. Po tretji rundi seksa, bi lahko zraven samo še kvačkala.

 

 

Tanja, 27 let

 

 


S fantom sva v zvezi 6 let in seks ni več nekaj, kar je na urniku vsak dan. Včasih se zalotim, da med seksom razmišljam, kako seksi je moj novi sodelavec in si želim, da bi bil on na meni. Vem, grdo od mene. Pa saj ste rekli, da moramo povedati iskreno?!

 

 

Aleša, 33 let

 


Njegov penis ima čuden vonj, in kadar ga moram oralno zadovoljiti, dobesedno umiram. Najhuje od tega je, da potem vedno odhitim na wc in si umivam zobe dlje, kot sem rabila za zadovoljitev njega.

 

 


Petra, 21 let

 

 

Skupaj sva že 2 leti pa še zdaj ne ve, da če mi ga samo vtakne, ne bo nič. Predigra je zelo pomembna. Morda je težava v tem, da je od mene mlajši 2 leti.

 

 

Staša, 25 let

 

 


Na živce mi gre, ko seksava le takrat, ko je on pri volji in kadar to želi on! Se pravi, če je na sporedu nogometna tekma in sem slučajno potrebna, odpadem takoj. Potem, ko bi seksal on, misli, da ga bom ob 2. uri ponoči čakala odprtih nog.

 


Hana, 28 let

 


Moj dragi ima fetiš, da me med seksom grabi za oprsje, kot da so žogice za sproščanje. Sama sem kriva, ker mu nikoli ne rečem, da me moti in to počne nonstop. Pač rada ga imam in vem, da v  tem uživa, zato mu pustim, kljub temu da mi bodo enkrat odpadle stran – takrat bo konec veselja.

 

 

Urša, 26 let

 


Sem ženska v pravih letih in točno vem, kaj mi sede. Svojemu partnerju večkrat povem, kaj bi rada in to naredi. Enako naredim jaz. Morda se mu kakšna stvar zdi bizarna, a ker imam že nekaj let izkušenj, vem, kaj mi sede, in mi ni nerodno, pa čeprav se mu moram usesti na glavo, da me zadovolji.

 

Dragana, 38 let


 

Kupila sem si vibrator, da bi si popestrila seks. Rada ga imam, ampak včasih mi preprosto ni dovolj ali pa me pač ne zna zadovoljiti. Med seksom se le redko poljubljava in to mi zelo manjka.

 

Jasna, 30 let

 

 

Moj fant ni spontan in še nikoli me ni "nategnil" nekje zunaj spalnice, če se lahko grdo izrazim. Enkrat sem ga hotela med vožnjo oralno zadovoljiti, pa me je pogledal, kot da mu ga hočem odgrizniti. Potem se mu omenila, da se noben fant ni nikoli pritoževal. Izpadla sem ku*ba in še skregala sva se.

 

 

Klara, 29 let

 

 

Ne vem, kako naj mu povem, saj ga imam res rada, ampak seks z njim je totalen poden. Včasih me poseksa tako, kot bi imel nekje napisan postopek. Vedno eno in isto. Ker točno vem, kaj bo sledilo, izgleda, kot da se med seksom dejansko ujameva. 

 

 

Lina, 25 let

 

 

Medtem ko seksava, vedno mislim na ženske. Nisem lezbika in ne bi hodila z žensko, ampak me misel na to vzburja. 

 

 

Eva, 31 let

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del