Quantcast
Radio1_v_zivo


SRČNA POTEZA: Roškar podaril novoletno jelko otrokom!
Radio 1 priporoča | 14. 12. 2016 11:20
Iz navadne ideje je nastala uspešna dobrodelna akcija
Ključne besede:     Robert Roškar    novoletna jelka    Mladinski dom Velenje
Robert podaril jelko otrokom

Robert Roškar je svojo belo, 2,2 metra visoko novoletno jelko, ki je nekaj let decembra lepšala njegov dom, želel podariti slovenski družini, ki si jelke ne more privoščiti, da bi jim s tem vsaj malce polepšal praznike.

 

 

Na svojem Facebook profilu je zapisal takole: 

 

2,20 metra visoka bela novoletna jelka je nekaj let decembra lepšala moj dom (fotografija je od lanskih praznikov), zdaj pa je čas, da širi srečo in svoje poslanstvo pri kom drugem. Rad bi jo poklonil neki slovenski družini, ki si svoje jelke ne more privoščit in bi ji rad s tem vsaj malo polepšal praznike. Podarim jo s celotno kolekcijo rdečih in srebrnih kugelc, girlandami in ostalimi dodatki, tako da jo oddam v kompletu (vse je prav lepo zapakirano v škatle). Je kot nova!! Prav tako jo lahko v naslednjih dneh pripeljem kamor koli v Sloveniji na dom. Komu pa? Pozna kdo kakšno družino, ki bi jo jelka razveselila? Potem mi jo prosim priporočaj, lahko kar v zasebnem sporočilu, da ne bo kakšnega neugodnega javnega izpostavljanja. Hvala za pomoč! <3

 

UPDATE: Zaradi izjemno velikega povpraševanja prosim še koga, če ima doma neuporabljeno jelko, da me kontaktira, ker jih potrebujemo še več. Za prevoz poskrbim jaz.

 

 

Pod sliko je na svojem Facebook profilu zapisal še čustven zapis, ki je ganil številne Slovence, saj je bila fotografija večkrat deljena, prislužila pa si je več kot tisoč všečkov.

 

Mojo novoletno jelko sem podaril otrokom Mladinskega doma Velenje, ki bodo za Božič sami in ne s starši kot drugi otroci. Upam, da jim bom s tem vsaj malo polepšal praznike. Zelo lepo ste jo okrasili, mimogrede!


Tukaj pa moja misija še ni končana. Ker se je oglasilo veliko družin, ki si želijo jelko, pa si je ne morejo privoščiti, hkrati pa se je oglasilo veliko takih, ki so pripravljeni jelko in okraske odstopiti, bom čez prihajajoči vikend osebno jelke pobral in razvozil po Sloveniji in jih dostavil družinam. Če si tvoja družina jelke ne more privoščiti ali poznaš koga, ki je v taki situaciji, mi pošlji zasebno sporočilo, prav tako pa se oglasi, če lahko odstopiš jelko oz. okraske zanjo.


Ta vikend bodo novoletno jelko z okraski in lučkami vred dobile tudi mamice z majhnimi otroki v Materinskem domu Maribor. Poleg tega bo praznično zasijalo v mnogih slovenskih domovih. Se zelo veselim!?

 

Glede na to, da je njegova dobrodelna poteza doživela takšen uspeh, Robert sedaj išče družine, ki si jelke ne morejo privoščiti, čeprav si jih zelo želijo. Njegova želja je otrokom polepšati praznike.

 

Robert Roškar pozval Slovence, da podarijo svojo novoletno jelko:

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del