Quantcast
Radio1_v_zivo


5 razlogov, zakaj se ni dobro vrniti k bivši/bivšemu!
Radio 1 priporoča | 23. 11. 2016 15:11
Četudi se plazi nazaj k tebi, se ni dobro vrniti
Ključne besede:     zveza    razmerje    odnos    bivši    bivša
Zakaj se ni dobro vrniti k bivši/emu?

Razhodi so precej boleči, tu ni dvoma. Lahko se ti zgodi, da jokaš vsak večer, preden zaspiš. Končno zadevo preboliš in greš naprej z življenjem ... in kaj se zgodi potem? Tvoj bivši/a se odloči priti nazaj in te prosi odpuščanja.

 

Tvoja začetna reakcija je popolno veselje - občutiš naval pozitivnih čustev in tvoja duša se počuti spet živo. To je to! O tem si sanjal/a, da bi se morda lahko zgodilo in se je. Vendar pazi, kaj si želiš!

 

Če misliš, da je ponovno združenje z bivšim/o vse, kar si želiš, je tukaj kar nekaj prepričljivih razlogov, zakaj to ni dobro in zakaj bi bilo mogoče dobro zaustaviti konje in premisliti, če se je vredno vrniti.

 

 

1. Spomni se, zakaj sta nehala

 

Tvoje misli so preplavljene z lepimi spomini na razmerje - toda, kaj pa slabi?

 

Raziskava je pokazala, da nam čas in še enkrat čas pomaga sneti rožnata očala in šele takrat vidimo realno sliko. Očitno se nista razšla brez razloga. Nikakor ne smeš pozabiti na bolečino, na to grozno bolečino, zaradi katere si močno trpel/a. Lahko se vrne, če boš dal/a priložnost bivši/emu.

 

 

2. Počutil/a se boš slabše

 

Vsa ta bolečina, anksioznost in depresija, ki si jo čutil/a potem, ko sta se razšla, se lahko vrnejo za kratek čas. Vendar ti neprijetni občutki ne bodo trajali dolgo, če je vmes preteklo že nekaj časa in nato boš ugotovil/a, da ti komunikacija s tvojo/im bivšo/im slabo dene. Ne moreta več nazaj in ne moreta imeti več tega, kar sta imela. 

 

 

3. Zaupanja ni več

 

Kaj je zveza brez zaupanja? Medtem, ko razmišljaš samo to, kako bi bilo dobro biti spet z njim/njo, verjetno ne razmišljaš o zaupanju. Ta oseba ti je strla srce, ga razdrobila na koščke. Enkrat ti je to že naredil/a, le zakaj misliš, da ti ne bo še enkrat? To bo vedno nekje v tvojih mislih in ravno zato boš težko spet zaupal/a tej osebi.

 

 

4. Zaslužiš si boljše

 

Zaslužiš si nekoga, zaradi katerega se ne boš počutil/a slabo. Nekoga, ki te ne zapusti, ko postane hudo ali pa ko se življenje zakomplicira. Nekoga, ki se zaveda, da si neponovljiv/a zgodba in edinstven/a. Tisti, ki se tega ne zavedajo, te niso vredni.

 

 

5. Tam zunaj obstaja nekdo BOLJŠI

 

Misliš, da ni nihče boljši? Kako boš vedel/a, da je tam zunaj nekdo, ki je pravi zate, če ne boš nikoli poskusil/a ga/je najti? Tvoj bodoči mož ali bodoča žena je morda ravno tako ujet/a v nesrečnem razmerju in se morda sprašuje, če je kje kdo takšen kot ti.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del