Quantcast
Radio1_v_zivo


FOTO: Tako BIZARNIH operacij še nisi videl
Radio 1 priporoča | 22. 10. 2016 13:29
OPOZORILO: Za zadnjo sliko priporočamo dober želodec :)
Ključne besede:     bizarno    plastične operacije    ljudje    grozno    operacija    kirurg
Ne, no!

V današnjem svetu te skoraj ne more nič več presenetiti, a še vedno se najdejo ljudje, ki šokirajo ter presenetijo javnost. Domišljija človeškega uma preprosto več ne pozna meja in se zna pretvoriti v pravo norost. Predstavljamo ti 15 šokantnih operacij, ob katerih boš ostal odprtih ust. Sprašujemo se le, ali so bolj neumni pacienti ali kirurgi, ki jim to ustrežejo.

 

 

1. Škratja ušesa


 

Vsi obsedenci z raznoraznimi risanimi junaki, vilami, škrati in nadnaravnimi bitji, lahko svoja ušesa spremenijo in si jih operirajo točno tako, da jim bodo podobni. Noro, kaj? 

 

 

2. Ko zrasteš čez noč


 

Še bolj bizarna pa je operacija za tiste, ki si želijo čez noč ''zrasti.'' Gre za eno najbolj bolečih operacij, saj ti morajo zlomiti kosti, da te lahko potem ''povečajo.'' Okrevanje je dolgo in boleče, a vendar obstajajo ženske, ki se slogana ''za lepoto je treba potrpeti,'' držijo kar malce preveč strogo.

 

 

3. Luknjice v licih


 

Luknjice v licih od nekdaj veljajo za simpatične in večini ljudem zelo privlačne. Seveda so bolj zaželjene tiste, ki so prirojene, a vendar se jih da dandanes tudi ''pričarati'' iz pod rok lepotnih kirurgov. 

 

4. Vstavljanje trepalnic

 

 

Če nisi pristašinja umetnih trepalnic, želiš pa si velike in popolne ''metle'', si jih lahko za vedno vstaviš z operacijskim posegom. Nam sicer na sliki ne izgledajo nič bolj polne in goste, ampak kirurgi že vedo kaj počnejo. 

 

 

5. Zamenjava barve oči

 

 

 

Želiš drugo barvo oči, a si ne želiš nositi barvnih leč? Sedaj so te skrbi odveč. Privoščiš si lahko operacijo, kjer ti vstavijo silikonske vložke, ki bodo tvojo barvo oči spremenili za vedno. 

 

 

6. Ko jezik ne prenese več določene hrane

 

 

 

Tisti, ki ne vedo, kako shujšati in jih diete ne zanimajo, pa gredo še korak dlje. Na jeziku opravijo nekakšen poseg, ki mu onemogoči, da bi prenesel določeno hrano ali bolje rečeno hrano, ki je ''trda,'' ter jo je treba žvečiti. Lahko bi rekli, da te tovrstna operacija prisili, da si na vodi. Od tega pa tudi mi verjamemo, da kaj hitro shujšaš. 

 

7. Ko več ne veš, kam bi ''vtaknil'' svoj nos


 

Če nisi zadovoljen s svojim nosom, si ga lahko preprosto operiraš tako, da ga prestaviš drugam. Mož na sliki, se je iz neznanih razlogov odločil, da ga prestavi na glavo. Morda pa gre le za uspešno operacijo, ki rešuje življenja. Kirurgi že vedo, kaj je najbolje.

 

8. Za ženske in njene spolne užitke

 

 

Ženske, ki si želijo biti bolj in intenzivno seksualno zadovoljene, si lahko privoščijo operacijo znotraj vagine. Z inekcijo jim namreč vbodejo nekakšno polnilo, ki ima učinek največ 4-ih mesecev in stane okoli 1000 ameriških dolarjev. Tako ženska seks doživlja bolj doživeto in seveda z več užitka. Zdravniki opozarjajo, da tovrstna operacija ne deluje pri vseh ženskah enako ali pa sploh ne deluje.

 

9. Lifting glasu


 

 

Starejši ljudje, ki jim z leti oslabi glas, se odločijo za operacijo, ki jim pravijo lifting glasu. Z operacijo glasilk jim omogočijo, da zvenijo mlajše in tako rečeno bolj mladostno.

 

10. Vstavitev ''linije'' za boljše življenje

 


 

Ta trend pa je razvit pri Japoncih in njihovih toliko bolj nenavadnih operacijah. Vse se je namreč začelo iz prepričanja, da linije na dlaneh narekujejo človekovo usodo in vplivajo na življenjsko srečo. Zato se tisti, ki v to verjamejo odločajo za operacijo, kjer jim spremenijo linije.

Ne vemo, kaj je bolj bizarno: Operacija dlani in spreminjanje linij ali to, da so resnično prepričani, da bodo s tem spremenili usodo?

 

11. Očesni nakit

 

 

 

Če imaš željo, da bi tvoje oči izgledale bleščeče, sijale pa kot diamant, je sedaj to mogoče. Očesni vsadki oz. očesni nakit za vse tiste, ki si upajo več in se ne bojijo, da bi morda oslepeli.

 

12. Ko dva para prsi nista dovolj, je čas za dodatek

 

 

 

Nekatere ženske so zadovoljne z naravno velikostjo, druge hrepenijo po velikem oprsju, tretje pa sploh več ne vedo, kaj je meja dobrega okusa in zdrave pameti. Tri prsi? Kar je preveč, je pa preveč.

 

13. Brez telovadbe do izklesanega trebuha

 


 

 

Za tiste, ki sovražijo telovadbo, a si kljub temu želijo imeti popoln trebuh z izklesanimi mišicami, obstaja rešitev. Lepotni kirurgi v trebuh vstavijo silikonske vložke in jih oblikujejo v obliki mišic. Tako se boš lahko pohvalil, da nisi preživel v telovadnici niti minute in te je narava vseeno lepo obdarila. 

 

14. Živa lutka

 


 

 

Kaj pa človeški Ken? Grozno!

 

 

15. BIZARNO: Človek, ki je želel postati pes ali je to le dobra fotomontaža?


 

 

Človek, ki je šel preko meja in s svojo operacijo dobesedno šokiral javnost. Obraz si je dobesedno izmaličil in si ga pretvoril v pasjega. Skoraj nimamo besed, da bi o tem kaj več pokomentirali. O njegovi bizarni operaciji si lahko prebereš  TUKAJ!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del