Quantcast
Radio1_v_zivo


''Eni ljubkujejo ob vikendih, najbolj zagreti pa tudi med tednom''
Radio 1 SLO | 18. 10. 2016 23:22
Radio Mondo napada s pesmijo Vikend ljubimca
Ključne besede:     Mare Bačnar    za več slovenske glasbe    Radio Mondo    Ana Skalar
Skupina Radio Mondo (skrajno levo Matej Mijatović)

Na obisku pevec skupine Radio Mondo in družina Ane Skalar
PRENESI DATOTEKO
Za več slovenske glasbe

Mare Bačnar je v svoji večerni oddaji gostil Radio Mondo, ki je sestavljena iz sledečih glasbenikov: kontrabasist Nino De Glerie, tolkalec Blaž Celarec, violinistka Jelena Ždrale, klaviaturist Urban Grebenšek in nenazadnje pevca in avtorja Mateja Mijatovića, ki je prišel tudi v studio na pogovor. Matej je namreč tudi ustanovitelj skupine in je zrasel z glasbo francoskih šansonov. Za več zanimivih informacij, pa si poslušaj pogovor.

 

 

Gostil pa je  tudi goste, ki jih morda še ne poznaš in slišijo na ime Mojca, Arne in Ajša Skalar. Družina Skalar je prišla na Radio 1 predstaviti pesem, njihove družinske članice hčerke in sestre Ane Skalar, ki pa se žal ni mogla oglasiti v studio, saj je odšla na študij v Nemčijo. 

Ana je namreč mlada nadarjena glasbenica, ki se z glasbo ukvarja že odkar pomni. Nato je začela kmalu igrati violino in klavir, zatem pa je kot samouk poprijela tudi za kitaro se je začela njena glasbena žilica še bolj razvijati. 

 

Na levi strani: Mare Bačnar z družino Skalar in na desni sliki glasbenica Ana Skalar

 

Mama Mojca jo spodbuja že od nekdaj in jo pri tem podpira ter ji pomaga. Prav tako pa sta nad njenim petjem navdušena bratec in sestrica.

Sama je sestavila pesem, napisala melodijo, mama Mojca pa nam je povedala, da so ji potem le še omogočili to, da je pesem posnela v studiu. Pomagala sta ji Jani Hace in Primož Velikonja. V oddaji pa smo predstavili njeno pesem Francoz.

 

Za pesem skupine Radio Mondo lahko glasuješ na Facebook strani oddaje Za več slovenske glasbe. Ta teden pa lestvica izgleda tako:

 

1. Imperij - 2068

2. Nushy - Na drugi strani

3. Enjoy Your Privacy - Soseda

4. D'NeeB - Dnep

5. Ditka - Drugi breg želja

6. Anzhe - Pozitiven song

7. Carpe Diem - Tapete

8. Jardier - Pieces

9. Muff - Where you left me

10. Ballladero - Zlati časi

 

Predlog: Radio Mondo - Vikend ljubimca

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del