Quantcast
Radio1_v_zivo


Odvisna od seksa: "Mož me prosi, da ga malce pustim pri miru"
Radio 1 priporoča | 13. 9. 2016 15:55
Izpoved ženske, ki obožuje seks na vseh mestih in pozah
Ključne besede:     izpoved    nimfomanka    mož    žena    seks    odvisnost
Odvisna od seksa, mož ne zmore več

Mlajša ženska iz Zagreba se je izpovedala glede svoje odvisnosti od seksa ter da je najsrečnejša, ko seksa večkrat na dan. Toda njen mož ne more več slediti temu tempu, zato jo včasih prosi, da ga pusti pri miru in da ne "zahteva seksa" od njega.

 

Pravi, da je od nekdaj bila zelo živahna. Ne more dolgo sedeti na istem mestu, obožuje druženja in akcijo. Pomembno ji je, da se ji nekaj dogaja in da vedno kam gre. Zaradi tega ne prenese niti monotonije v postelji. Želi poskusiti vse, obožuje seksi igrice in posteljne igračke.

 

Odločila se je, da se bo anonimno izpovedala o svoji odvisnosti, ker se boji, da bi jo ljudje obsojali. Razložila je, da so pri nas, še posebej v manjših krajih (zaradi tega se je preselila v Zagreb), takšne ženske takoj označene za razvratnice, slabe žene in mame. 

 

 

To je njena osebna izpoved:

 

Seksava vsak dan, včasih tudi večkrat na dan. Zdi se mi, da sem odvisna od seksa in mojemu možu je toliko seksa preveč. Včasih me prosi, da ga vsaj malce pustim pri miru, da si spočije. Trmasta sem in ko si nekaj zapičim v glavo, to tudi dobim. Mož pa večinoma na koncu popusti, čeprav vidim, da je izmučen.

 

Skupaj sva že 6 let in na začetku zveze je bil zelo navdušen, ker ga "napadam" večkrat na dan, ker obožujem seks v vseh pozah, na različnih mestih. Govoril mi je, da ga to zelo vzburja. Oboževal je, ko sem mu odprla vrata, oblečena samo v perilo ali kakšno seksi opravo. Užival je, ko sem ga privezala na posteljo z lisicami in celo sam je včasih predlagal seks na kakšnem javnem mestu.

 

Ne vem, kaj se je zgodilo z njim, da mu je seks postal naporen. Včasih se obnaša kot ženska in se zmišljuje, da ga boli glava, ali da je zaspan. Mislim, jasno mi je, da trdo dela in da vsak dan zelo zgodaj vstaja, vem tudi, da pride domov utrujen, toda včasih to zanj ni bila ovira. Če on ni pri volji za seks, se velikokrat zgodi tudi, da ležim zraven njega in masturbiram. 

 

In to ga včasih odbija. Nekega večera sem ga na vse načine želela napeljati k seksu oziroma k temu, da bi bil vsaj malce zainteresiran za posteljne strasti ... vendar moj trud ni obrodil sadov. Rekla sem mu: "Ti kar spi, se bom sama zadovoljila." Začela sem masturbirati, on pa je čisto ponorel. Skočil je name. Imela sva strasten seks.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del