Quantcast
Radio1_v_zivo


Mreža paketomatov po Sloveniji
| 9. 6. 2016 11:27
Ponudba Pošte Slovenije
Ključne besede:     Pošta Slovenije    paketomati    stranke
 Vse manj bo situacij, ko bodo morale stranke fizično obiskati pošto, da bi opravile neko storitev.
Vse manj bo situacij, ko bodo morale stranke fizično obiskati pošto, da bi opravile neko storitev.

Generalni direktor Pošte Slovenije Boris Novak o paketomatih.
PRENESI DATOTEKO
Generalni direktor Pošte Slovenije Boris Novak o paketomatih.

Pošta Slovenije v prizadevanjih, da bi se čim bolj prilagodila potrebam kupcev, v 16 slovenskih mestih vzpostavlja mrežo 24 paketomatov. Ti samopostrežni avtomati bodo strankam omogočali kadarkoli oddajati in prevzemati pakete, naslovljene na paketomat. Paketomate bodo stranke lahko začele uporabljati 20. junija.

Generalni direktor Pošte Slovenije Boris Novak je ob predstavitvi uvedbe paketomatov v Mariboru poudaril, da mreža paketomatov učinkovito dopolnjuje ponudbo Pošte Slovenije za stranke in da so prednosti postavitve paketomata na svoje lokacije prepoznali tudi v podjetjih Mercator in Petrol ter postali partner Pošte Slovenije.

Napovedal je še, da se bo način strežbe strankam v Pošti Slovenije tudi v prihodnje spreminjal.

Vse manj bo situacij, ko bodo morale stranke fizično obiskati pošto, da bi opravile neko storitev. Pošta Slovenije tako odpira nove kanale, prek katerih s svojimi storitvami prihaja do strank. Pismonoše opremlja z mobilnimi napravami, da bodo stranke pri njih lahko opravile vedno več storitev. Vedno več storitev je strankam na voljo tudi prek spleta. Prav tako je v pripravi tudi postavitev prve »PS točke«.