Quantcast
Radio1_v_zivo


Barva njegovih oči pove veliko
Radio 1 priporoča | 15. 6. 2016 6:09
Zazri se v njegove oči. Kakšne barve so?
Ključne besede:     oči    modra    rjava    zelena    siva    odnosi    moški
Kaj barva oči pove o tebi?

MODRE OČI

 

 

Če ima moški svetlo modre oči, naj bi to izžarevalo njegovo mladost in pomenilo nedolžnost. Bolj kot so temno modre, pa pomeni, da je izredno strasten.

Nasploh pa ljudje z modrimi očmi po naravi veljajo za mirne in najmanj agresivne in hkrati tudi najmanj samozavestne.

In ne misli, da so modrooki moški ponižni. So v veliki večini zapeljivci in so boljši strategi kot tisti s temnimi očmi. So dobri v športih, sploh v golfu ali drugih aktivnosti, ki zahtevajo načrtovanje.

Ker imajo ponavadi svetlooki ljudje tudi bolj svetlo kožo, se morajo čuvati pred soncem. Študije pa so pokazale, da so bolj dovzetni za kožnega raka.

Raziskave pa so pokazale tudi, da modrooki moški prav tako padajo na modrooke ženske in jim druge barve oči, niso tako privlačne.

 

 

RJAVE OČI

 

 

Študije neke univerze v Pragi so pokazale, da so moški z rjavimi očmi bolj nežni in zaupanja vredni. Rjava, ki velja za najpogostejšo barvo oči, je moške umestila tudi med bolj zveste in verodostojne. So tudi bolj samozavestni, stalno v pogonu in v veliki meri odločni. Zato morda ni naključje, da ima največ uspešnih in bogatih moških ravno rjave oči.

Pa misliš, da te bo tvoj princ z rjavimi očmi tudi zbudil in ti zaželel prvi dobro jutro? Mislim, da ne. In kriva je prav njegova rjava barva oči. Kajti baje spijo dve uri dlje, kot tisti, ki imajo svetle. Noro.

 

 

ZELENE OČI

 

 

Zelena barva oči  je zelo redka, zato zelenooki moški veljajo za nekoliko skrivnostne. Ljudje s to barvo oči imajo visoko stopnjo energije in libida. Moški so ponavadi zelo domisleni in imajo kreativno službo. So tudi zelo spontani, zato se ne čudi, če se bo kar naenkrat nenapovedano pojavil v tvoji bližini.

Njihova vrlina ni ravno zanesljivost, zato se s tem nenhno bojujejo.  Ampak naj te ne zasustavi, da ne bi šla na zmenek z zelenookim moški, zaradi tega ker naj bi bil nezanesljiv. Ravna se po občutku in to mu da vedeti, kdaj je pravi trenutek, da ti pokaže vso naklonjenost. Ljubi življenje in v njem uživa kolikor se le da.

 

 

LEŠNIKOVE OČI

 


Lešnikova barva oči je ena izmed redkih in je mešanica med zelenimi in rjavimi, ter je odvisna od svetlobe.

V nekateri svetlobi lahko lešnikove oči odsevajo bolj na zlate odtenke, zeleno - rjave pa ustvarijo bolj rumeno. In ravno to spreminjanje oči je povezano z zabavo in spontanostjo, ki jo imajo tovrstni moški. Elementi zelenih odtenkov v lešnikovih oči, pa kažejo na nagajivost.

So moški, ki imajo izredno odprto osebnost, so prijazni in nasplošno občutljivi. Do drugih gojijo empatije, so sočutni in to zna biti zelo zdravilno za psihično zdravje.

Z njimi bodi pripravljena na avanturo in v ljubezni na preizkušanje novih stvari. Redko so sramežljivi, sprejmejo pa skoraj vsak izziv.

 

 

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del