Quantcast
Radio1_v_zivo


DEŽELAK = JUNAK
Nagrajujemo | 3. 6. 2016 11:23
Dobrodelna akcija za počitnice otrok, ki bi sicer ostali doma
Ključne besede:     deželak    junak    dobrodelnost    pomagam
Dobrodelna akcija z Miho Deželakom

Prihaja največja dobrodelna avantura letošnjega leta: DEŽELAK = JUNAK! Miha bo ponovno zbiral denar za otroke, ki si želijo na počitnice, a jim je to zaradi različnih življenjskih situacih onemogočeno. Ker si prav vsak otrok zasluži počitnice, se bo Miha podal na prav posebno pot. Dobrodelno pot okoli Slovenije! Ne z avtom, ne z avtobusom, ne z vlakom … Na pot se bo podal s kolesom Nakita!

Mu bo uspelo priti do cilja? Prepričani smo, da mu bo! 

Radio 1 in Deželak računata tudi nate! Pomagaj mu in skupaj bosta naredila nekaj dobrega za otroke!  Pošlji SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919 že zdaj! Z vsakim poslanim SMS-om boš doniral 1 EUR ali 5 EUR; če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si


Miha Deželak bo v soboto zjutraj v Kranjski Gori začel s kolesarjenjem po Sloveniji in tako zbiral sredstva za letovanje otrok skupaj z Zvezo prijateljev mladine – Moste Polje


Oglej si traso, ki jo bo Deželak Junak prekolesaril, zato da bodo tudi otroci iz socialno ogroženih družin prišli do počitnic, ki si jih zaslužijo. Mihova pot se prične v soboto, 28. maja, v KRANJSKI GORI! (ZEMLJEVID)


Spremljaj pa tudi LIVE STREAM Deželakovega dobrodelnega popotovanja in v realnem času spremljaj vse Mihove pripetljaje in dogodivščine. 

Veseli bomo tvoje podpore, če pa bo Deželak v tvojem mestu, ga pa le pocukaj za rokav in mu povej kakšno spodbudno misel. Navdušen bo, verjemi! :)      

 

 

Golf na električni pogon
"To gre na elektriko!"
Brez hrupa, brez izpuha, brez skrbi.

 

Volkswagen e-Golf, Golf na izključno električni pogon.


Pogon e-Golfa. 

 

Elektromotor predstavlja inovativno pogonsko tehnologijo, ki je pri e-Golfu dopolnjena s še enim naprednim ukrepom: rekuperacijo. Energija, ki se ustvarja pri zaviranju, se shranjuje. S porabo, ki znaša le 12,7 kWh/100 km, je e-Golf eden najvarčnejših električnih avtomobilov v svojem razredu. To pomeni, da vas bo 100 km vožnje stalo le 2,1€ (pri ceni električne energije 0,1629 €/kwh). 

e-Golf ne ponuja le enakomerno visokega navora v celotnem območju vrtljajev, pač pa navdušuje tudi z osupljivimi pospeški - iz mirovanja doseže hitrost 60 km/h v pičlih 4,2 sekunde.

 

Novi e-Golf je sinonim za dovršeno tehniko, s tem pa tudi za zanesljivost baterije, ki ima osemletno garancijo. 

 

S polno močjo. 


Novi e-Golf ponuja različne možnosti za polnjenje baterije. Ena od možnosti je polnjenje s polnilnim kablom, ki ga doma priključite na običajno električno vtičnico. Najhitreje pa bo e-Golf pripravljen za start pri polnjenju z enosmernim tokom. To je mogoče na javnih polnilnih postajah, kjer lahko s sistemom za hitro polnjenje baterijo napolnite v pičlih 30 minutah. 

 

Popolna učinkovitost. 

 

Z električnim akcijskim radiem, ki znaša od 130 do 190 kilometrov, je e-Golf idealen vsakodnevni sopotnik. Navsezadnje okoli 80 % vseh voznikov ne prevozi več kot 50 kilometrov na dan. Akcijski radij je pri e-Golfu mogoče povečati z voznima profiloma ECO in ECO+. 

 

Več o e-Golfu:

 

http://www.volkswagen.si/modeli/e-golf

http://www.volkswagen.si/

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del