Quantcast
Radio1_v_zivo


TANKAMO ZA NASMEH
Nagrajujemo | 27. 5. 2016 15:15
Teden nasmehov in brezplačnega goriva
Ključne besede:     tankamo    nasmeh    tankamo za nasmeh    omv    teden namehov    gorivo    bencin
Mama Manka točila bencin

Nagradna igra je zaključena! 

Tudi letos prihaja teden nasmehov in brezplačnega goriva! Ne potrebuješ denarja ali bančne kartice, plačaš s svojim NASMEHOM. Takole, ja. :)

Tankamo za nasmeh je najbolj nasmejana akcija v Sloveniji z OMV! Pridi z nasmehom in z nasmehom ti bomo natankali brezplačno! 

Kmalu bomo morda na bencinskem servisu OMV čisto blizu tebe, zato dobro poslušaj Radio1 in imej svojo kartico zvestobe OMV SMILE & DRIVE vedno pri sebi!
Kje smo že bili: 

1. Portorož

2. Litija

3. Maribor
4. Kamnik
5. Ljubljana
6. Trebnje
7. Lipovci
8. Šentjur
9. Kranj
10. Sežana 

 

KAKO SODELUJEŠ?

Na 051 300 300 nam pošlji SMS s svojimi podatki (ime, priimek, kraj bivanja) in lokacijo bencinskega servisa, kjer misliš, da se bo odvijalo naslednje brezplačno točenje goriva. Voditelj vsako uro pokliče enega od sodelujočih in mu zastavlja vprašanja. Vsak pravilni odgovor ti prinese 50 točk na tvoji novi kartici SMILE & DRIVE, če uganeš pravo lokacijo pa še tank bencina ZASTONJ! Ko skupaj s tvojo pomočjo odkrijemo pravi OMV servis, bomo za ENO URO odprli brezplačno tankanje za vse - s kartico SMILE & DRIVE. Bodi pripravljen!

POZOR: Ena prijava velja 96 ur od oddaje prijave.


IN NAGRADA? 

Če boš ugotovil pravilno lokacijo bencinske črpalke in pravočasno prišel do tja, ti bomo z bencinom napolnili tank v vrednosti 40 €, na tvojo Smile & Drive kartico pa bomo dodali 300 točk.

Danes smo tankali v KRANJU IN v SEŽANI


Fotogalerija: Nasmejano do brezplačnega bencina v Kranju in Sežani (4 slike)

Oglejte si galerijo slik
Rober Roškar tanka za nasmeh


Tretji dan smo ZA NASMEH TANKALI v LJUBLJANI!  

V prestolnici smo tankali za nasmeh
V Ljubljani je bila Jana Morelj.Fotogalerija: Za nasmeh smo danes tankali v Ljubljani (32 slik)

Oglejte si galerijo slik
Poleg srečnih poslušalcev je bila srečna tudi Jana!
 


Drugi dan smo TANKALI ZA NASMEH v MARIBORU in KAMNIKU!

Tankali v Mariboru
Nasmeh smo risali v štajerski prestolnici


Fotogalerija: Za nasmeh smo tankali v Mariboru in Kamniku (45 slik)

Oglejte si galerijo slik
Še ena skupinska.


Prvi dan smo TANKALI ZA NASMEH v PORTOROŽU in LITIJI! 


Tankali smo v Portorožu in Litiji
Tankamo za nasmeh


Fotogalerija: Za nasmeh smo tankali v Portorožu in Litiji (17 slik)

Oglejte si galerijo slik
Takole smo TANKALI ZA NASMEH v Portorožu


Klub zvestobe OMV SMILE & DRIVE


Že imaš svojo OMV kartico zvestobe Smile & Drive? Hitro na OMV, če je še nimaš! 


Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE na bencinskih servisih OMV nakupujte samo s točkami, BREZ DOPLAČILA! Vsak mesec lahko izbirate med različnimi izdelki iz trgovinske in gostinske ponudbe – ta mesec vam je med drugim na voljo Alpsko mleko za 150 točk, Cappuccino VIVA Café za 80 točk , masleni rogljič VIVA za 50 točk in še veliko drugih izdelkov, ki so našteti na spletni strani www.omv.si. Svoje točke lahko koristite tudi ob nakupu izdelkov iz ekskluzivnih ponudb priznanih blagovnih znamk, ki jih pripravljajo na OMV – trenutno lahko izbirate med stilskimi gospodinjskimi aparati in pisanimi kozarci Guzzini. Če že komaj čakate počitnice, pa lahko svoje točke unovčite tudi za spletni kupon ODDIH in z njim uveljavite ugodnosti pri različnih aranžmajih turistični agencije Relax Turizem. Za vas pripravljajo tudi več poletnih presenečenj, ki jih ne smete zamuditi, zato se včlanite v Klub zvestobe OMV SMILE & DRIVE že zdaj!Točke se vam seštevajo ob vsakem nakupu na kateremkoli bencinskem servisu OMV v Sloveniji, sproti pa pripravljajo posebne ponudbe izdelkov in storitev, ob nakupu katerih pridobite še več dodatnih točk in tako hitreje pridete do željenih ugodnosti. Klub zvestobe OMV SMILE & DRIVE je klub pravih ugodnosti!Pravila za sodelovanje

 

Fotogalerija: TANKAMO ZA NASMEH (2 sliki)

Oglejte si galerijo slik
Dolga vrsta pred bencinsko črpalko OMV.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del