Radio1_v_zivo


Kaj te čaka, če hodiš z lepotico, ki meša glave tudi drugim moškim?
Radio 1 priporoča | 10. 5. 2016 15:23
10 pasti zveze z lepo žensko, če se bojiš, da bi jo izgubil
Ključne besede:     lepotica    ženska    zveza    moški
Dala ti bo vetra. :)

Moški so vizualna bitja, zato so pogosto povsem nemočni, ko naletijo na čedno dekle. Se sliši plitko? Malce tudi je. Seveda nihče ne trdi, da bi se morali izogibati lepoticam, navedli smo le nekaj opozoril, ki jih navajajo moški, ki so se v preteklosti na kakršen koli način zapletli s fatalkami. 

  
1. Skrbelo te bo, ker bodo želeli spati z njo

Spomni se nase, kako hitro si želel dobiti njeno številko. Lahko kriviš druge? Ni pomembno, kako globoko je vajino zaupanje. Vedno te bo grizlo, da jo bodo moški obletavali z raznimi izgovori, kjerkoli se bo pojavila.
 
2. Imel boš kratke stike s tipi, ki jih sploh ne poznaš

Če si podoben večini moških, boš težko ignoriral, da ji nekdo drug posveča neprimerno veliko pozornosti. In glede na značaj nepredvidljivega neznanca, se lahko zadeve zapletejo. 

3. Postal boš ljubosumen in posesiven

Če si oseba z visokim samospoštovanjem, to mogoče ne velja zate. A tudi če se nisi še nikoli srečal vsaj s kančkom ljubosumja, te bo to verjetno doletelo, ko boš hodil z lepotico. 

4. Nihče te ne bo opazil v njeni prisotnosti

Za nekatere je to prednost, ne prekletstvo. Toda neizpodbitna življenjska resnica je, da te ljudje v njenem siju ne bodo opazili. Še slabše: občutek boš imel, da se sprašujejo, kaj počne s takšnim povprečnežem.

5. Domnevali bodo, da je lovača

Ko se bodo moški slinili in ženske opravljale, jim bodo prišle na pamet iste misli: ta poba ima debelo denarnico. Ni pomembno, ali to drži ali ne, ljudje imajo pač radi čenče. 6. Zlahka te bo zmanipulirala

Ena stvar je, da ji skušaš vedno ustreči, ker jo imaš rad. Toda, ali ji sploh kdaj rečeš ne? Najprej se ti bo zdelo prav, da si zmeraj ustrežljiv, kmalu pa bo to vodilo do nezadovoljstva.     

7. Imel boš težave z zaupanjem

Ne gre zanjo. To je tvoja težava. Lahko je najbolj pošteno bitje na svetu, pa boš imel težave z zaupanjem, če je res vroča. Ljubosumje, sumničenja – zaradi tega se v zvezah pogosto pritožujejo moški, toda zadeve se lahko hitro obrnejo. 

8. Počutil se boš negotovega

Nič ni za žensko manj privlačno, kot nesamozavesten moški, zato bo to lahko smrtni udarec za vajin odnos. Nisi prepričan, da je zatreskana vate? To pomeni, da se boš začel obnašati v skladu z načelom ''samoprerokbe''. Takšen bo tudi rezultat.  

9. Njen ego lahko postane problem

Vesolje se resnično trudi, da bi lepe ženske spominjalo, kako izjemne so. To poslušajo že od otroštva in to brez predaha, kar ima lahko različne učinke na ženski ego. Tudi nekatere neželene. Potem mislijo, da si lahko privoščijo dejanja, ki so drugim nepojmljiva. 

10. Z njo si zaradi napačnih razlogov

Njen videz te lahko zaslepi do te mere, da boš povsem nedojemljiv za značajske hibe. Opravičeval boš njena dejanja, da boš lahko še vedno z njo, pa čeprav je nezvesta ali egocentrična. 


Si je pa vredno zapomniti, da je vsaka ženska najlepša in popolna za moškega njenega življenja, in si zasluži nič manj kot to. :)