Quantcast
Radio1_v_zivo


9 stvari, ki se jih ljudje bojijo v zvezah
Radio 1 priporoča | 9. 5. 2016 15:18
Strah je popolnoma odveč, če je zveza prava
Ključne besede:     strah    zveza    ljubezen
Če je ljubezen prava, se ti ni treba bati

1. Partner me bo zapustil

 

V pravi, iskreni in čustveno globoki ljubezenski zvezi ni razloga za strah, da bo partner odšel svojo pot. Če pa se to dogodi, pomeni, da s tvojo zvezo nekaj ni bilo v redu ter da je čas za novi začetek. Zato je še bolje, da se je končala kot če bi trajala še leta.

 

 

2. Nisem dober v postelji

 

To je skrb, ki muči veliko ljudi, vendar pa se ni vredno sekirati zaradi tega. Če bi tvoj partner mislil, da nisi dober v postelji, potem ne bi niti končala v njej, večkrat. Poleg tega, zdravi odnosi temeljijo na dobri komunikaciji, zato tudi če so problemi v postelji, se to da rešiti z iskrenim pogovorom. 

 

 

3. Ni mi všeč moje telo

 

Če te zares ljubi, potem ni s teboj zaradi tvojega telesa, ampak zaradi celega paketa, ki ga je dobil. Vsak človek je edinstven, tako je tudi njegov izgled edinstven. Zato si ti ni treba s tem beliti glave. Vsi se z leti spreminjamo. 

 

 

4. Prevaral me bo

 

Še ena stvar zaradi katere se ti ni treba obremenjevati. Življenje je nepredvidljivo. Kakorkoli že, če je stvar o resni in kvalitetni zvezi, do tega sploh ne bo prišlo. Če pa se to zgodi, se pač zgodi, mogoče to sploh ni tako slaba stvar, saj se konec koncev vse zgodi z razlogom. 

 

 

 

5. Prenehal me bo ljubiti 

 

To je nekaj, česar se ne smemo bati, saj bi to samo pokazalo, da zveza ni bila tista prava, tudi partner ne, zato ni vredno izgubljati časa, bolje je kreniti na neko drugo pot in dati priložnost komu drugemu. 

 

 

6. Življenje bo oviralo ljubezen

 

Življenje ni lahko in v njem te čakajo in vzponi in padci, veliki in mali problemi, vendar pa življenje prinaša tudi številna zadovoljstva. Globoki in iskreni zvezi, v kateri se dva ljubita, ne more nič prekrižati poti. Skupaj se bosta borila s problemi, skupaj pa bosta tudi uživala v lepih trenutkih.

 

 

7. Mislil bo, da psihično nestabilen

 

Vsak drugače reagira na določene stvari in različno prenaša stres. Življenje se nam včasih zakomplicira, toda pravi partner bo to razumel. 

 

 

8. Razvijala se bova v različnih smereh

 

To nikakor ne sme vplivati na kvaliteto zveze. Če dva živita skupaj, v dobrem in zlem, ne pomeni, da sta zvezana. Normalno je, da se vsak razvija v svoji smeri, pomembno pa je, da imata tudi naprej skupne interese.

 

 

 

9. Izgubil bom vse

 

To je eden od primerov, ko ljudje razmišljamo pesimistično. Nihče ne ve, kaj mu življenje prinaša, zato se ti s tem res ni treba obremenjevati. Bolje je izkoristiti čas za ustvarjanje lepih trenutkov. 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del