Quantcast
Radio1_v_zivo


KVIZ DRŽI NE DRŽI Z BISON LEPILI
Nagrajujemo | 22. 4. 2016 15:00
Preizkusi se v najbolj lepljivem kvizu leta!
Ključne besede:     nagradna igra    bison    kviz    lepila
Si dovolj pozoren/a na detajle?

Nagradna igra je zaključena. Hvala vsem za sodelovanje! 


Miha Deželak bo med prvomajskimi prazniki na smučanju! Ker je Miha velikega srca, ni želel, da bi ga preveč pogrešali. Zato je skupaj s svojim novim prijateljem Bisonom posnel serijo zabavnih filmčkov, ki ti lahko pomagajo do lepih in uporabnih nagrad! 


Deželak je poznan tudi kot Mojster Miha in v svojem novem prijatelju Bisonu je našel sebi enakega. Preiskusila sta se, kdo je večji stručko pri lepljenju, tesnjenju in še čem! 

Natančno si poglej prvi filmček Miha vs. Bison  in se prijavi v spodnjo prijavnico. Ko te pokličemo, ti bodo naši voditelji postavljali vprašanja in tako preverili tvojo sposobnost opazovanja detajlov. Ti pa boš odgovarjal/ DRŽI ali NE DRŽI.


Med filmčkom se boš noro zabaval/a, ko te pokličemo in odgovoriš pravilno, te čakajo lepe Bison nagrade in vsak dan 250 EUR žepnine. 


Preveri že 3. filmček! Bodi pozoren/pozorna, vprašanja v kvizu bodo povezana s tem filmčkom. :)

Filmček št. 3
Filmček št. 3Oglej pa si tudi prva dva filmčka Deželaka in njegovega prijatelja Bisona, ki sta ti pomagala pri kvizu. 

 

Filmček št. 2
Filmček št. 2

 

Filmček št. 1
Filmček št. 1KAKO SODELUJEŠ?

Prijavi se preko spodnje prijavnice in če te pokličemo, prejmeš v vsakem primeru Bison tolažilni paket, v primeru, da odgovoriš pravilno na vprašanja nagradnega kviza, pa lahko osvojiš velik Bison paket in še denarno nagrado!BISON. IZJEMNO MOČNA LEPILA.V asortimanu Bison boste zagotovo našli pravi artikel za vsako situacijo:Konstrukcijska lepila, lepila  za stene in strop, sekundna lepila, kontaktna lepila, lepila za gospodinjstvo in hobi, lepila za PVC, dvo-komponentna lepila, lepila za les, silikonske in ostale tesnilne mase,…Poslanstvo lepil Bison je ponuditi kupcem najboljšo možno rešitev za lepljenje, tesnjenje in ostala opravila. Bison se lahko pohvali z več kot 75-letnimi izkušnjami v razvoju visokokakovostnih lepil in tesnilnih mas.

Izdelke Bison najdete v vseh bolje založenih tehničnih trgovinah po Sloveniji.
BISON Montagekit® (konstrukcijska lepila) Nič več vijakov in žebljev!

Izjemno močna in visokokakovostna lepila. Uporabna za vse vrste gradbenih materialov in površin, za konstrukcijo in prenovo, notranjo dekoracijo, izboljšanje doma,…Konstrukcijska lepila za 1001 možnost aplikacije, s 15-letno garancijo.Ne glede na to ali želite popraviti pragove, obzidne letve, podboje, pragove, žlebove, okenske police, montirati obešalnik, pritrditi stensko ali izolacijsko ploščo, vedno se najde pravi Bison Montagekit®, ki ustreza vašim potrebam. Bison Montagekit® se je uporabljal tudi pri izgradnji Burj Khalife v Dubaju, najvišjega nebotičnika na svetu.


BISON Poly Max® (konstrukcijska lepila in tesnilne mase v enem izdelku)Revolucionarna rešitev. Lepljenje, pritrjevanje in tesnjenje. Vse z enim izdelkom!

Univerzalna, visokokakovostna konstrukcijska lepila in tesnilne mase v enem izdelku. Primerno za vse materiale in površine, v vseh vremenskih pogojih, za notranje in zunanje prostore. Izjemno hitra in močna končna moč lepljenja. Inovativna rešitev na osnovi MS Polymer tehnologije. Trajna elastičnost, s 25-letno garancijo na elastičnost.


Več informacij o lepilih Bison najdete na www.bison.si. 


Pravila za sodelovanje

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del